tuin hangstoel in het grijs

Tuin hangstoel in het grijs scoort punten!

Al jarenlang domineert de hangmat in de tuin als meest ontspannend tuinmeubel. Toch lijkt er in deze tijd een waardige tegenstander te zijn: de tuin hangstoel! Deze hangstoelen voor in de tuin zijn vaak voorzien van een standaard. Steeds meer woonwinkels bieden dan ook verschillende varianten aan van een tuin hangstoel: met een dubbele stoel, een simpel model of een complete hangbank! In deze blog beschrijven we de tuin hangstoel in het grijs!

Tuin hangstoel in het grijs: goede keuze!

Als je op zoek gaat naar zo’n heerlijke tuin hangstoel, is het slim om te voor de kleur grijs. Een grijze kleur staat vaak bij elke tuinstijl erg mooi! Als we een aantal leuke woonwinkels bekijken met tuinmeubels die deze hangstoelen ook aanbieden, wordt duidelijk dat ze ook het meest in deze kleur te koop zijn.

Let er op bij een grijze hangstoel voor in de tuin dat je ook andere tuinmeubels hier op laat aansluiten. Denk hierbij aan grijze loungesets, mooie grijze tuintafels of grijze bloempotten in de buurt van de hangstoel! Tip: momenteel is een interessante bloempottenactie bij Kwantum.

Ophang mogelijkheden van een tuin hangstoel

Er zijn vaak twee mogelijkheden om een hangstoel in de tuin op te hangen. Bekijk hieronder de twee verschillende manieren.

  • Tuin hangstoel met standaard: deze is het makkelijkste om in huis (lees: in de tuin) te halen! Je hoeft niet te boren of lastig te doen met monteren. Je zet het standaard in elkaar en klaar is Kees!
  • Hangstoel in de tuin met een beugel: deze is vooral handig als je hangstoel mooi wilt neerhangen in een prieeltje bijvoorbeeld. Vaak wordt er bij deze tuin hangstoelen een beugel geleverd, die je in de muur of het plafond kunt bevestigen.

Tijd om lekker te hangen in de tuin hangstoel in het grijs. Of ga jij liever voor een ander kleurtje?