kwantum bloempottenactie

Kwantum bloempottenactie met shoptegoed!

Bij Kwantum is momenteel een leuke actie aan de gang. Bij elke bloempot die je koopt bij Kwantum krijg je € 5,- shoptegoed die je bij je volgende aankoop kunt besteden. Dat betekent dat dit het juiste moment is om je meubel bij Kwantum te shoppen! De actie wordt op de homepagina van de bekende woonwinkel uitgelicht met een grappige banner. Lees hieronder snel verder hoe de Kwantum bloempottenactie in elkaar steekt.

Eerder namen we Kwantum al op in onze lijst met leukste woonwinkels. Momenteel kun je op een hele makkelijke wijze korting fiksen voor het kopen van nieuwe meubels bij topper Kwantum. De woonwinkel heeft een speciale bloempottenactie waarbij je bij het kopen van elke bloempot direct € 5,- krijgt op je volgende aankoop.

Er zijn al bloempotten voor € 1,50

Enkele bloempotten zijn al beschikbaar voor € 1,50 per stuk, waardoor je op slimme wijze meubels tegen lagere prijzen kunt kopen. In de woonwinkel zelf schijnen nog meer bloempotten aangeboden te worden, is te lezen op de website.

Door een beetje slim te rekenen kun je met het kopen van 10 bloempotten van € 1,50, met € 15,- €50,- besparen op je volgende aankoop. Dat is snel € 35,- korting op je meubels bij je volgende aankoop!

Speciale video over de Kwantum bloempottenactie

De Kwantum bloempottenactie wordt uitgelegd in een speciale video. Op naar meubels met korting! Bekijk de onderstaande video en maak slim gebruik van deze actie in de webshop van Kwantum!

Je hoeft overigens niet te denken aan de ‘saaie bruine’ bloempotten die normaalgesproken buiten in de tuin staan. Er zijn ook trendy bloempot zakken en potten met een leuk printje.