Adverteren

Wil je jouw meubelmerk, woonwinkel of specifieke dienst uitlichten via onze website? Dat kan! Bekijk hieronder diverse mogelijkheden om te adverteren op Meubelblog.nl en kom onder de aandacht van alle lezers van onze website.

Advertorial

Met een advertorial bereik je direct bezoekers die geïnteresseerd zijn in meubels en de laatste trends op het gebied van inrichting. Het bericht wordt geschreven door de redactie van Meubelblog.nl.

Bannering

Op diverse plaatsen op Meubelblog.nl kunnen banners geplaatst worden. Heb jij een gave campagne of wil je een boodschap communiceren over jouw woonwinkel of meubelmerk? Dat kan! Banners zijn bij elk blogartikel prominent aanwezig, zodat je in een keer alle lezers bereikt.

Partnership of sponsor

Wil je jouw merk of woonwinkel koppelen aan Meubelblog.nl? We hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Je kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen om de specifieke mogelijkheden voor partnerships en sponsoring te bespreken.

Review

Een nieuw product dat je graag wilt laten testen door onze meubelexperts? Wij nemen jouw product of meubelstuk onder de loep en komen met een eerlijke review. Op verschillende punten wordt jouw product onder handen genomen en getest.

Neem contact met ons op

Om de bovenstaande mogelijkheden te bespreken kun je het best contact met ons opnemen. Wij gaan graag om de tafel om de mogelijkheden te bespreken om daarmee jouw doelstellingen te behalen.