Blog over meubels

Meubelblog.nl is een blog over meubels met dagelijks artikelen over alles wat met meubels te maken heeft. Van bekende woonwinkels die een nieuwe productlijn doorvoeren, tot interessante ontwikkelingen in de complete meubelbranche. De blog-artikelen over meubels worden onderverdeeld in meerdere categorieën:

  • Opvallend: opvallende berichten in de meubelindustrie.
  • Nieuws: het allerlaatste meubelnieuws.
  • Branche: nieuws over werk- en inkomen in de meubelbranche.
  • Media: gave campagnes, video’s of andere vormen van online marketing.
  • Trends: de laatste trends en onderzoeken op het gebied van meubels.
  • Online: informatie over nieuwe webshops, gave websites en handige meubelwebsites.
  • Evenementen: woon- of meubelevenementen waar je als liefhebber bij moet zijn.
  • Reviews: testen en uitproberen van nieuwe woongadgets of meubels.

De berichten worden zelf geschreven door de redactie, waardoor Meubelblog.nl een onafhankelijke blog over meubels is.

Waarom een blog over meubels?

Er zijn diverse meubel blogs te vinden. Echter zijn deze vaak gekoppeld aan een merk, woonwinkel of meubelmerk. Hierdoor worden er vaak berichten geschreven die enkel van toepassing zijn op het assortiment van desbetreffend meubelbedrijf. Op Meubelblog.nl vind je informatie over de complete meubelmarkt.

Tot de start van deze blog was er op vakbladen na, nog geen onafhankelijk blog over interessante meubel weetjes en nieuws uit de meubelbranche. Hier hebben we het niet over interieurblogs.

Samenwerken met Meubelblog.nl

Ben je op zoek naar een blog over meubels waar jij jouw product of dienst wilt communiceren? Dan ben je bij Meubelblog.nl aan het juiste adres. Dagelijks lezen meubel-geïnteresseerden de artikelen, waardoor je direct de juiste personen bereikt. Neem contact op met Meubelblog.nl voor de mogelijkheden.

Voor eventuele reviews, partnerships en andere vormen van samenwerkingen kan ook het best contact opgenomen worden middels het contactformulier.