interessante meubelmakers

Interessante meubelmakers: deze kennen hun vak

Meubelmakers. Gelukkig (met drie uitroeptekens) zijn ze er nog. Ambachtelijke meubelmakers die hun passie vertalen naar prachtige meubelstukken. Hoewel negen van de tien meubels die in menig woonkamer staan zo de fabriek uit komen, zijn er toch nog heel wat meubelmakers die hun vak maar al te goed kennen. Wij gingen op onderzoek uit en komen in deze blog met vier interessante meubelmakers. 

Goeters Meubels: Ontwerpt, maakt én verkoop meubels

Deze laten we niet voor niets als eerste zien in onze top 4 van dit moment. Goeters Meubels springt er tussen uit. Met name door het gebruik van prachtig hout, het feit dat ze zo min mogelijk weggooien én vanwege het zien van de passie in elk product. Deze hoort absoluut tussen de interessante meubelmakers. Bekijk op de website van Goeters de verschillende meubels die zijn maken.

Sam Brozius Meubelmaker: deelt prachtige meubels op Facebook

Heel toevallig kwamen we deze interessante meubelmaker tegen op Facebook. Met het delen van de gerealiseerde meubelstukken krijgt deze meubelmaker veel bekijks en likes op social media. De Facebookpagina van Sam Brozius is wekelijks gevuld met updates van prachtige resultaten. De meubels zien er ontzettend goed uit en zijn uniek doordat Sam Brozius Meubelmaker ontwerpt wat jij wilt hebben. In 3d…

Meubelmaker Florian Bitter

Wauw. Met het gebruiken van stukken boomstam maakt meubelmaker Florian Bitter niet alleen mooie, maar ook interessante meubelstukken. Wat dacht je van een wandplank met een lade? Dat hebben wij echt nog nooit gezien! Op de website van Florian Bitter vind je prachtige foto’s van gemaakte meubels.

Redwood meubelmaker: alles op maat!

Bij deze meubelmaker staat één ding centraal: unieke meubelstukken of toepassingen, toegespitst op jouw wensen. Zo maken ze lades die voorzien zijn van handige indelingen, net hoe jij het wilt hebben. Ook deze meubelmaker kwam bij ons in de spotlights via hun Facebookpagina. De pagina van Redwood meubelmaker is net als bij de andere interessante meubelmakers voorzien van prachtige plaatjes!

Heb jij een interessante tip voor ons? Een meubelmaker die hier sowieso tussen moet staan? Neem dan contact op en tip de redactie van Meubelblog.nl!