woonkamer industrieel modern

Woonkamer industrieel modern de perfecte combinatie

Woonkamer-stijlen heb je in veel soorten en maten. Zo heb je een landelijke stijl, een inrichting met veel moderne aspecten óf juist heel veel industriële eigenschappen. En dat zijn er nog maar drie van de velen, die je ook nog eens met elkaar kunt combineren. In deze blog beschrijven we woonkamer industrieel modern. Dit lijkt de gouden oplossing: industriële eigenschappen in een modern jasje! Woonkamer industrieel modern, wij stemmen voor!

Industrieel modern als één stijl in de woonkamer

Een industriële inrichting, wij zijn er weg van. Met veel robuuste meubels, veel metaal en ijzer én meubels alsof ze net uit een fabriek komen. Denk aan lockers, werkbank krukjes en vintage meubels.

Aan de andere kant zijn we ook weg van modern. En laat dit nou samen met industrieel een prachtige combinatie zijn. We geven de stijl industrieel modern een woord. Een tweetal prachtige stijlen voor in de woonkamer.

Industrieel verwerken in een moderne omgeving

Vaak zie je dat de ruimt zelf al snel zorgt voor een industrieel plaatje. Met een open plafond bijvoorbeeld. Met wat moderne meubels kun zorgen voor een goede combinatie.

Ook kan het andersom. Juist een heel modern ingerichte woonkamer kun je meubels in een industrieel jasje plaatsen. Hierbij kun je denken aan lockers (het liefst in heel licht mintgroen!), witte wandtafels op wielen of robuuste tafels met een natuurhouten blad.

Voorbeelden van de combinatie van industrieel gecombineerd met modern

Check hieronder wat twee voorbeelden van de naar ons zeggen ‘perfecte combinatie’. Eerst een goed idee van een industriële ruimte met moderne meubels.

meubels modern in omgeving industrieel

En dan nu een mooi voorbeeld van een situatie waarin een moderne ruimte gevuld is met industriële meubels!

indsutriële meubels in een moderne ruimte

Welke woonkamer industrieel modern combinatie vind jij het allermooiste?