witte wandtafels op wielen

Witte wandtafels op wielen: hebben!

Wanneer je een muur in de woonkamer wat meer aan wilt kleden, is de keuze voor een wandtafel een goede. Vooral slanke wandtafels: hiermee houd je de kamer alsnog lekker ruimtelijk en zorgt de woonkamer niet voor ‘vol’ gevoel. Toen we de foto tegenkwamen die je hierboven ziet, waren we er helemaal weg van: witte wandtafels op wielen. Wauw.

Witte wandtafels op wielen voor tegen de wand

Een wandkast is dé oplossing om een kale muur wat meer te voorzien van sfeer. Je wilt vaak niet kiezen voor een robuuste houten kast, die tegelijk heel veel ruimte in de kamer inneemt. Een mooie oplossing zijn dan wandtafels. Deze worden ook wel sideboards of lowboards genoemd.

Op een wat lagere wandtafel kun je goed je leukste woonaccessoires kwijt. En heb je er eentje met wielen zoals hierboven, dan wordt het helemaal leuk. Bij verjaardagen kun je de witte wandtafels op wielen namelijk in het midden van de kamer rollen. Dan dient de wandkast opeens als dranken tafel. Geniaal toch?

Webshops met de mooiste witte wandtafels

Er zijn veel webshops die wandtafels en wandkasten verkopen. Als we echter goed naar het assortiment kijken, zijn er maar drie webshops die mooie slanke modellen verkopen mét de mogelijkheid van wielen eronder. Je vindt deze wandtafels of soortgelijke varianten bij:

Ga lekker op zoek naar een model wat qua afmeting, kleur en stijl goed past bij je woonkamer. Tip: maak hem af met mooie hangstoelen voor in de woonkamer. Dat maakt het plaatje écht bizar mooi. Stuur je ons een fotootje?