okergele woonkamer

Woonkamer met okergele accenten: trend!

Waar vorig jaar pastelkleuren helemaal een trend waren in de woonkamer, lijkt nu okergeel een intrede te maken. Opvallend genoeg zien we dit niet alleen in meubels, maar ook in kleding! Een woonkamer met okergele meubels, met name stoelen en fauteuils, zijn de trend voor aankomend jaar. In deze blog zetten we een paar mooie voorbeelden op een rij! Check hoe jij een okergele woonkamer inricht!

Okergeel. Je houdt ervan of je verafschuwt het. Eerlijk gezegd moesten wij er zelf ook even aan wennen. Maar een okergele woonkamer, betekent niet dat je alle muren gelijk met gele verf gaat vullen: het zijn meer de accenten waar je deze trend mooi kunt opvolgen. Bekijk hieronder wat mooie foto’s!

Okergele woonkamer? Begin met mooie stoelen!

okergele stoelen

Het is mooi om twee dezelfde stoelen in het okergeel te fiksen voor in de woonkamer. Zet deze mooi naast elkaar en combineer met leuke sierkussens.

Woonaccessoires in het okergeel: hebben!

okergele woonaccessoires woonkamer

Met al een paar leuke woonaccessoires in het okergeel krijg je al een woonkamer anno 2018! Denk aan kleine beeldjes voor op de salontafel en leuke gele sierkussentjes.

Okergele krukjes in de woonkamer of bij de bar

krukjes okergeel in de woonkamer

Heb jij een bar bij de keuken of een mooie hoge wandtafel? Ga dan eens op zoek naar leuke okergele krukjes. Een mooi effect in de woonkamer verzekerd!