vrijstaand bad in mat wit

Vrijstaand bad in mat wit voor in de badkamer

Bijna niets is zo lekker dan even goed ontspannen als je thuis komt na een lange dag werken. Lekker in de hangmat voor binnen of… in een vrijstaand bad! Even ontspannen met een lekker magazine of een heerlijk muziekje. Als we kijken naar badkuipen voor in de badkamer, vinden wij het vrijstaande bad helemaal geweldig. Het geeft de badkamer een trendy look en heeft daarbij ook nog eens diverse voordelen. Wij zijn op zoek gegaan naar een vrijstaand bad in mat wit: want wat zijn deze mooi zeg!

Vrijstaand bad in mat wit is dé trend

Een bad in de badkamer zorgt in veel gevallen al voor een beter plaatje dan een douche. Hoewel een douche ook heerlijk kan zijn, kun je bij een bad pas écht ontspannen. Op het gebied van bad-trends is een vrijstaand bad in mat wit momenteel dé trend in de badkamer. We zijn voor je op onderzoek uit gegaan en hebben wat mat witte pareltjes voor je op een rij gezet!

Allibert ovaal vrijstaand bad mat wit

allibert vrijstaand bad mat wit eyoba

Bij Eyoba kwamen we deze prachtige Allibert vrijstaande bad tegen. In de mat witte kleur en zijn mooie hoogte is het een goede keuze als je op zoek bent naar zo’n bad. Het bad vind je bij Eyoba.

Vierkant vrijstaand bad in het mat wit

vierkant vrijstaande bad in het mat wit

Liever een vierkant bad? Geen probleem: ook bij Eyoba vind je het Allibert vrijstaande bad in het vierkant. Deze is tevens in het mat wit en wat hoger dan andere modellen. Een prachtige toevoeging in een trendy badkamer! Bekijk dit bad bij Eyoba.

Voordelen van een vrijstaand bad in de badkamer

Een bad zelf heeft al diverse voordelen ten opzichte van een douche. Zo zijn er geen douchewanden waarbij je de kalkaanslag moet wegpoetsen na een bezoekje en is het onderhoud in veel gevallen een stuk makkelijker. Als we echter baden gaan vergelijken, blijkt dat een vrijstaand bad in vergelijking met een ingebouwd bad ook weer diverse voordelen heeft. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

  • Makkelijk in onderhoud: een vrijstaand bad maakt het mogelijk om er helemaal omheen goed schoon te maken.
  • Trendy badkamer: een bad wat vrijstaat geeft jouw badkamer gelijk een trendy look.
  • Goedkoper dan inbouwen: je zou het misschien niet denken, maar in veel gevallen is een vrijstaande versie goedkoper dan een bad wat helemaal ingebouwd moet worden.

Tijd om zelf op zoek te gaan naar een vrijstaand bad in mat wit om strakjes heerlijk te genieten!