hangmat voor binnen

Hangmat voor binnen: waarom ook niet?!

Een hangmat is misschien wel het meest ontspannende om op te zitten of in te liggen. Lekker een beetje heen en weer schommelen, wegdromen of genieten van een goed boek. Vaak wordt er voor gekozen om een hangmat buiten te hangen, maar waarom niet een hangmat voor binnen? Het is gewoon mogelijk en steeds vaker is een hangmat voor binnen in menig woonkamer te zien! Helemaal geen gek idee!

Hangmat voor binnen: speciale modellen

Een hangmat is in veelal gevallen bedoeld op buiten een plaatsje te geven, net als leuke tuinstoeltjes. Bij hangmatten die gemaakt zijn om binnen op te hangen, zitten andere kenmerken dan modellen voor buiten. Zo is een hangmat die veelal buiten gehangen wordt vaak voorzien van materiaal wat tegen het weer kan.

Bij hangmatten voor binnen kan er meer gecombineerd worden met verschillende materialen. Een hangmat van touw? Geen probleem voor binnen! Vaak wordt er bij hangmatten aangegeven of het een model voor binnen of voor buiten is.

Maak het perfecte plaatje met een hangmat in huis

Een woonkamer kan een totaal andere look krijgen door er een hangmat op te hangen. Uiteraard dien je er wel rekening mee te houden dat een hangmat voor binnen aardig wat ruimte in kan nemen. Maar dat weegt niet op tegen het mooie plaatje wat je ermee bereikt. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet. Enjoy!

hangmat van touw voor binnen

hangmat in serre