leuke tuinstoeltjes van dit moment

5x leuke tuinstoeltjes van dit moment

Het zonnetje is eindelijk weer tevoorschijn gekomen. Tijd om op pad te gaan voor leuke tuinstoeltjes om een lekker plekje in de tuin te maken. Eerder schreven we al een blog over de houten tuinstoel met armleuning. Laten we nu eens de vijf leuke tuinstoeltjes van dit moment op een rij zetten!

#01 Rieten tuinstoeltjes niet weg te denken

rieten tuinstoeltjes

Ze staan al jarenlang in de top 10 meest gekozen tuinstoeltjes. Niet heel gek, want met rieten tuinstoeltjes breng je niet alleen sfeer in de tuin: ze zitten ook nog eens ontzettend lekker!

#02 Tuin kuipstoeltjes

tuin kuipstoeltjes

Voor binnen zijn ze al sinds vorig jaar enorm populair. Maar nu er ook kuipstoeltjes zijn die weerbestendig zijn, wordt het helemaal leuk! De kuipstoeltjes maken van jouw tuin een trendy plaatje, helemaal met meerdere bij elkaar aan een mooie robuuste tuintafel.

#03 Stalen klapstoeltjes voor in de tuin

stalen klapstoeltjes

Het stalen klapstoeltje. Wie kennen deze leuke tuinstoeltjes niet? Doordat ze inklapbaar zijn, kun je ze prima in de winter opbergen om van de ruimte in de tuin genieten. Daarbij zijn ze van metaal: ze hebben een ontzettend lange levensduur!

#04 Sierlijke leuke tuinstoeltjes van ijzer

sierlijke tuinstoeltjes

Iets specialer in de tuin? Kijk dan eens naar ijzeren design stoeltjes. Lekker minimalistisch en sierlijk voor de tuin. Als je deze pareltjes koopt, let dan goed op de stevigheid van het ijzer. Je kunt dit doen door beide handen plat op de leuningen te zetten en langzaam de stoel heen en weer te bewegen. Weinig speling? Dan is het vaak goede kwaliteit!

#05 Spaghetti tuinstoeltjes

spaghetti tuinstoeltjes

Misschien wel de leukste tuinstoeltjes van dit moment: spaghetti tuinstoelen. Even lekker wegzakken met een goed boek? Dan zit je met deze tuinstoeltjes goed. De laatste tijd steeds vaker verkrijgbaar bij menig woonwinkel. Tip: ga op zoek naar opvallende kleuren om de tuin leuk aan te kleden!