leuke meubelmakers

Leuke meubelmakers met prachtige werken

We zijn weer op zoek gegaan naar een aantal leuke meubelmakers met prachtige meubelstukken. Meubelmakers die hun passie verwerken in hun werkzaamheden, wat duidelijk zichtbaar is. In deze blog zetten we 5 leuke meubelmakers op een rij die er met kop en schouders boven uit springen. 

Eerder plaatsten we ook een bericht met interessante meubelmakers die hun vak verstaan. In deze blog zetten we opnieuw een aantal leuke meubelmakers in de schijnwerpers. Kijk mee (en je ogen uit!).

#01 Meubelmaker Koolhoven

meubelmaker koolhoven
Logo van Meubelmaker Koolhoven

Meubelmaker Koolhoven is een meubelmaker die je graag op de hoogte van hun projecten. Op de Facebookpagina van deze meubelmaker uit Voorburg worden fans stap voor stap meegenomen bij het realiseren van prachtige meubelstukken. Een tijdje terug was Klokhuis er zelfs op bezoek tijdens de Klokhuis kijkdag!

#02 Meubelmakerij Notenboom

make-up tafel door notenboom
Gemaakte make-up tafel ©Meubelmakerij Notenboom

Wat een juweeltjes maakt Meubelmakerij Notenboom. Ook deze meubelmakerij plaatst foto’s van prachtige meubelstukken op hun Facebookpagina. Onlangs maakten ze nog een prachtig make-up bureau, die wij maar al te graag in de slaapkamer zouden willen hebben.

#03 Meubelmakerij Eindeloosdesign

Als we meubels laten maken door professionals, willen we natuurlijk niet na een jaar alweer kijken voor een ander meubelstuk. Bij Meubelmaker Eindeloosdesign zegt de naam al genoeg. Met prachtige meubels in verschillende categorieën wordt je op Social Media verwend met allerlei mooie projecten.

#04 Hermens meubelbedrijf

Niet alleen meubels, maar ook op het gebied van het complete interieur ben je bij Hermens meubelbedrijf aan het juiste adres. Naast diverse meubels zien we namelijk ook leuke realisaties als schilderijenlijsten en meubels met kunstgras. Leuk om te volgen op Facebook!

#05 Meubelmakerij Koompatoo

koompatoo bedrijfsbus
De bedrijfsbus van Meubelmakerij Koompatoo

Echt een kijkje achter de schermen bij meubelmakers? Dan moet je eens kijken op Facebook bij Meubelmakerij Koompatoo. Van leuke foto’s van mooie meubels die zij bij klanten thuis plaatsen, tot aan nieuwigheden in de fabriek zelf. Zo plaatsten zij onlangs nog een nieuw kantenlijm machine in de werkplaats.

Nog meer leuke meubelmakers?

Tip de redactie van Meubelblog.nl en wie weet staat deze meubelmaker binnenkort op onze blog met een vermelding.