vidaXL tuinset zwart 9 delig

VidaXL tuinset zwart 9 delig: topper!

We houden onze ogen altijd wijd open en gaan op zoek naar dé toppers onder meubels. Meubels die handig, mooi en daarnaast ook nog eens betaalbaar zijn. In deze blog zetten we de VidaXL tuinset zwart 9 delig in het zonnetje. Letterlijk, want deze tuinset van VidaXL zal ook jouw tuin voorzien van een lekker plekje!

Tuinset is 9 delig: extra ruim en comfortabel!

tuinset 9 delig van vidaxl zwart
© VidaXL website

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat de tuinset uit 9 verschillende delen. De tuinset is opgedeeld uit de volgende delen:

  • 8 comfortabele tuinstoelen in het zwart
  • 1 mooie bijpassende grote zwarte tuintafel

Hierdoor heb je zitplaats voor acht personen die allemaal tegelijk kunnen genieten van een heerlijk hapje in de tuin. In tegenstelling tot veel andere leuke tuinstoeltjes, is dit een compleet pakket: alles past goed bij elkaar en zorgt voor een passend plaatje.

Tafel van de tuinset voorzien van glazen blad

De tafel van de tuinset is voorzien van een prachtige glazen blad. Met meerdere delen wordt de tafel gevormd. De poten van de tafel zijn gepoedercoat: dit zorgt voor een stevige basis en hierdoor zijn de poten van de tafel weersbestendig.

De afmetingen van de VidaXL tuinset zwart 9 delig hebben we in onderstaand overzicht gezet.

Deel van de tuinset Breedte (cm) Hoogte (cm) Diepte (cm) Lengte (cm)
Tuintafel 90 74 190
Tuinstoelen 51 88 66

VidaXL tuinset zwart 9 delig kopen?

De VidaXL tuinset is te koop in de webshop voor € 416,-. Op deze 9 delige tuinset is alleen te koop in het zwart. De levertijd is 3 dagen.

Bij VidaXL geniet je van een gratis verzending bij bestellingen die binnen Nederland afgeleverd dienen te worden. Hiermee bespaar je dus gelijk al op je aankoop! Daarbij is er bij VidaXL een simpele retourprocedure. Ben je niet te vreden met je VidaXL tuinset? Dan kun je deze gratis terugsturen.