ambachtelijke meubelmakers

Nieuwe week top 5: Ambachtelijke meubelmakers

We zijn afgelopen week weer op zoek gegaan naar ambachtelijke meubelmakers. Hiervoor zijn we onder andere op zoek gegaan via social media. We hebben weer vijf ambachtelijke meubelmakers voor je op een rij gezet die de moeite waard zijn om zelf ook even te bekijken. Bekijk onze nieuwe week top 5 hieronder in willekeurige volgorde!

Vorige week plaatsten we ook een leuke lijst met leuke meubelmakers met prachtige werken op Meubelblog.nl. Onze redactie heeft opnieuw vijf ambachtelijke meubelmakers uitgelicht!

#01 Daniël Ambachtelijk Meubelmaker

daniel ambachtelijk meubelmaker

Daniël heeft als meubelmaker het doel een plek te creëeren waar mensen na een dag lang werken ‘lekker thuis kunnen komen’. Met name op het gebied van maken van ambachtelijke meubels springt deze meubelmaker er tussenuit. Via de Facebookpagina van deze meubelmaker wordt zo nu en dan een foto geplaatst van prachtige projecten.

#02 WODURO Ambachtelijk Meubelmaker

woduro ambachtelijk meubelmaker

We werden een beetje nieuwsgierig van de omslagfoto van deze meubelmaker op Facebook. Daarop is de bedrijfsbus van WODURO te zien in een bergachtig landschap. WODURO is opgericht door Roy Duncan die al van vroeg af aan met hout in de weer was. Deze meubelmakerij laat ook met foto’s en projecten op Facebook zien dat zij meegaan met de tijd: onlangs realiseerde ze nog prachtige matzwarte schuifdeuren!

#03 Dorst Interieur & Meubelmaker

dorst interieur en meubelmaker

Het grootste voordeel van je meubels bij een ambachtelijke meubelmaker laten maken, is dat ze op maat gemaakt worden. Dat bewijst Dorst Interieur & Meubelmaker, die prachtige projecten deelt die geheel op maat gemaakt zijn. Daarbij pakken zij ook waar nodig de gehele inrichting op: van de keuken tot en met de woonkamer!

#04 Nico Bubberman Meubelmaker

nico bubberman

We vinden het erg leuk als een meubelmaker zichzelf ‘laat zien’. Hij is uiteindelijk degene die met zijn handen aan de slag gaat voor jouw meubels. Daarom is een klik met een meubelmaker enorm belangrijk. Bij Nico Bubberman Meubelmaker is er zeker sprake van een persoonlijke twist. Je krijgt echt een goed beeld van degene achter de mooie meubelstukken: Nico Bubberman! Na te zijn afgestudeerd van het Hout- en Meubeleringscollege in Rotterdam heeft deze ‘jonge’ meubelmaker al heel wat mooie projecten op zijn naam staan. Neem vooral eens een kijkje op de website van Nico Bubberman!

#05 Nieuw Amsterdams Ontwerp

keuken nieuw amsterdams ontwerp
© Nieuw Amsterdams Ontwerp -Prachtige keuken

Duurzaamheid op nummer één? Dan is een kijkje bij ontwerper én meubelmaker Nieuw Amsterdams Ontwerp zeker de moeite waard. Deze meubelmaker richt zich vooral op het gehele interieur met een duurzame blik. Met name op het gebied van keukens realiseert Nieuw Amsterdams Ontwerp een prachtige inrichting!

 

Ambachtelijke meubelmakers door ons laten uitlichten?

Neem dan contact op met de redactie en tip ze voor een interessante meubelmaker! Wellicht staat deze volgende week op Meubelblog.nl!