cognac bruine leren bank

Cognac bruine leren bank enorm populair

Soms zijn ze er: meubels in een specifieke stijl die uit het niets opeens erg populair zijn. Zo ook de cognac bruine leren bank. En wat zijn ze gaaf! De bruine banken hebben een speciale cognac kleur en zijn in sommige gevallen licht geschuurd. Dit geeft een unieke sfeer en de bank ziet er licht ‘geleefd’ uit. De leren banken worden met name in industriële inrichtingen geplaatst. In deze blog hebben we er een paar op een rij gezet om jouw een goed beeld te geven van de mooiste die er op dit moment zijn. 

Cognac bruine leren bank: wat is hij mooi!

We zien ze steeds vaker voorbij komen bij diverse woonwinkels. Mooi leren banken in een bruine/cognac kleur. De banken zijn vaak licht opgeschuurd wat kan zorgen voor een gaaf effect in de woonkamer.

Met name bij een industrieel moderne ingerichte woonkamer zijn ze niet meer weg te denken. De banken worden dan ook veelal gecombineerd met industriële meubels. Hierbij kun je denken aan robuuste salontafels, mooie wandplanken en gave wandkasten. We zijn op zoek gegaan naar wat gave voorbeelden van deze banken.

Voorbeelden van deze leren banken

Zoals we hierboven al schreven zijn er een aantal woonwinkels die deze prachtige bankstellen aanbieden. Dit vinden wij op dit moment de beste prijs kwaliteit verhouding:

UMIX hoekbank Brooklyn rechts – cognac

leenbakker leren hoekbank cognac
leenbakker leren hoekbank cognac

Deze cognac leren stoere hoekbank past goed in de industriële huisstijl. Bekijk hier alle informatie over deze bank bij Leen Bakker.

Welke kleuren kun je combineren met cognac bruin?

De banken zijn heel mooi te combineren met pastel- of lichtere kleuren. Hierbij kun je denken aan de volgende kleurcombinaties:

  • Grijzige kleuren: combineer hiermee met vloeren en wanden. Ook een grijze wandkast zal niet verkeerd staan bij de banken.
  • Wit en andere lichte kleuren: mooi met een wit kleed of witte sierkussentjes die op de bank liggen.
  • Groene kleuren: denk aan mooie groene planten, mintgroene kussentjes of leuke groene tafelaccessoires (bekijk de afbeelding van de laatste voorbeeld banken nog eens!).

Hoe kleed je de bruine leren banken mooi aan?

De cognac bruine leren banken kun je mooi aankleden met kleedjes en sierkussentjes. Het is hierbij leuk om te kijken naar vachtjes en pastel-kleuren kussentjes. Bekijk hieronder een twee leuke sfeerfoto’s!

grijze kussens op de bruine banken