grijze stoffen kuipstoelen

Grijze stoffen kuipstoelen: onze top 5!

Kuipstoelen zijn de laatste tijd enorm een trend. In menig woonkamer zijn kuipstoelen te vinden bij zithoeken en rondom eettafels. Ze zijn dan ook mooi en geven een mooie Scandinavische twist in de kamer. In deze blog zijn we op zoek gegaan naar de vijf allermooiste grijze stoffen kuipstoelen. Je kunt deze pareltjes perfect combineren in een Industriële vormgeving, maar horen ook prima thuis in een minimalistische eetkamer.

Grijze stoffen kuipstoelen perfect in lichte woon- of eetkamer

Niet alleen een tuin hangstoel in het grijs is erg mooi: ook kuipstoelen in deze kleuren scoren punten. Deze kuipstoelen zijn met name een goede toevoeging in een wat lichtere ruimte. Ze geven de kamer een strak uitziende look. Bekijk de top 5 van grijze stoffen varianten die wij zijn tegengekomen hieronder!

#01 Kuipstoel Ralf van Kave Home in het grijs

kave home grijze stoffen kuipstoel ralf

Deze kuipstoel is met kop en schouders de topper in onze ogen. Door de ietwat lichtgrijze kleur een prachtig plaatje. De zitting is een stoffen variant, waardoor je lekker zit tijdens het eten. Momenteel zijn deze grijze kuipstoelen in de aanbieding bij Meubelpartner.nl. Bekijk deze stoel met € 23- korting en fiks hem nu voor € 52,-.

#02 Grijze stoel helemaal met compleet stoffen kuip

grijze stoffen kuipstoel Ralf meubelpatner

In tegenstelling tot de kuipstoel hierboven, is deze stoelkuip helemaal in het stof. Ook de rugleuning. Door de mooie donkergrijze antraciet kleur mooi bij een eetkamertafel in grey wash. Deze stoel vonden wij eveneens bij Meubelpartner.nl is verkrijgbaar voor € 84,- (afgeprijsd van € 119,-!).

#03 Zima kuipstoelen grijs van stof

zima kuipstoelen grijs van stof

Wauw. Deze konden we niet ‘niet’ opnemen in onze top vijf. De Zima kuipstoelen zijn prachtige voorbeelden van dit type kuipstoelen. Helemaal in het grijs met mooie houten poten. Wij vinden het gaaf, je moet er van houden: aan de achterzijde van de kuipstoel loopt de naad van de stof door het midden. Je vindt dit pareltje bij Maxmeubels.nl voor € 79,-.

#04 Grijze stoel met kuip voorzien van zwarte poten

zwarte poten kuipstoel grijs

In tegenstelling tot alle andere varianten eerder in onze top vijf, is deze voorzien van zwarte poten. Dat is toch ook wel enorm gaaf he?! De stoelen zijn helemaal een plaatje wanneer ze op een lichgrijze vloer komen te staan met een tafel die soortgelijk poten heeft. Minimalistisch, slank en súper strak. Deze kuipstoelen vind je bij Maxmeubels.nl voor € 89,- per stuk.

#05 Tower Living kuipstoelen ‘Almeria’ grijs en stof

tower living kuipstoelen

Last but not least: de kuipstoelen van Tower Living in grijze en stoffen uitvoering. Deze prachtige stoelen zijn heel erg mooi en geheel voorzien van stof. Voor een langere zit een aanrader. Zoals de afbeelding hierboven al aangeeft: heel mooi bij een industriële inrichting. De stoelen vind je bij Meubelpartner.nl voor € 99,- per stuk.