rodeo bank

Creëer een eigentijdse woonkamer met de Rodeo bank

Heb jij een eigentijdse woonstijl en gaat jouw hart sneller kloppen van meubels met een industriële look? Dan is de cognackleurige Rodeo bank van het populaire woonmerk BePureHome een echte musthave voor jou! Zelf heb ik er onlangs een aangeschaft en ben er ontzettend blij mee. Deze stoere bank is uitgevoerd in leer en is voorzien van stevige metalen poten wat voor een ruwe en stoere uitstraling in mijn woonkamer zorgt. Naast cognackleur is de Rodeo bank ook in vele andere kleuren beschikbaar. Bovendien kun je ook kiezen voor een velvet model wat voor een meer klassieke sfeer in huis zorgt. Verder bestaat de Rodeo collectie uit poefs, fauteuils en stoelen waar je jouw woonkamer helemaal compleet mee maakt!

Makkelijk op zijn plaats te krijgen

Wanneer je een nieuwe bank koopt is het vaak lastig om deze op zijn plaats te krijgen. Ik ben zelf zo onhandig als wat en heb het ruimtelijk inzicht van een blinde kip. Gelukkig ben ik niet de enige. Een probleem waar veel mensen tegenaan lopen is dat de bank soms niet door de deur past. Ook kan het zijn dat je de draai vanuit de gang naar de kamer niet kunt maken. Met een Rodeo 3-zitsbank voorkom je deze problemen doordat deze in twee delen geleverd wordt. Bovendien is dit model relatief licht van gewicht waardoor zelfs de trap op of af weinig problemen zal opleveren. En staat de bank eenmaal op zijn plek dan is het zeer eenvoudig om hem in elkaar te zetten. De twee bankdelen zijn makkelijk in elkaar te schuiven, waarna je alleen nog de pootjes eronder hoeft te zetten. Zelfs mij lukte het!

Rodeo bank bestellen

Ik heb mijn Rodeo bank besteld in de webshop van Woononline en zou dit iedereen kunnen aanraden. Dankzij hun snelle service had ik mijn bank de volgende dag al in huis zonder bezorgkosten te betalen. Naast een webshop heeft Woononline ook twee fysieke woonwinkels waar je met meer dan 12.000 woonartikelen heerlijk kunt woonshoppen en inspiratie opdoen.