meubels van H&M

Meubels van H&M binnenkort verkrijgbaar

H&M liefhebbers opgelet! Binnenkort zal H&M niet alleen woonaccessoires verkopen onder de noemer ‘H&M Home’, maar zullen er ook meubels te koop zijn. In verschillende filialen in Nederland wordt het assortiment binnenkort uitgebreid met meubels van H&M! Nice!

Home binnenkort ook met meubels van H&M

We hebben allemaal wel eens op de afdeling gelopen in een H&M filiaal met woonartikelen, geurtjes en andere woonaccessoires om jouw huis mee op te fleuren. Maar binnenkort zal het shoppen bij de bekende ‘kledingzaak’ nog leuker worden. Over enige tijd zal H&M het assortiment aanvullen met verschillende meubels.

Wat voor soort meubels van H&M er verkocht worden is nog niet helemaal duidelijk. Wel zullen reguliere meubels als kasten, wandtafels en plankjes er hoogstwaarschijnlijk komen te liggen.

Naast meubels ook verlichting en lampen

Niet alleen kasten en tafels zullen onder het Home-label komen te vallen. Ook spreekt Hennes & Mauritz over lampen en diverse soorten verlichting voor in huis. Diverse meubelexperts van verschillende bedrijven laten in het bericht over meubels van H&M op AD.nl weten dat de winkelketen hier waarschijnlijk voor kiest vanwege het feit dat het ‘slecht’ zou gaan.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we de meubels kunnen bewonderen!

Gerelateerde berichten