witte minimalistische bureaus

Witte minimalistische bureaus: wauw!

Al enige tijd worden woonkamers ‘minimalistisch’ ingericht. Een mooie stijl waarbij er zo min mogelijk poespas staat en meubels lekker slank zijn. Ook bureaus zijn er in minimalistische varianten. In deze blog zetten wij witte minimalistische bureaus op een rij. Want in het wit vinden wij ze het mooiste! Kijk je mee?

Eerder schreven we nog over leuke kinderbureaus voor in de kinderkamer. Een bureau is belangrijk: om aan te werken, de administratie bij te houden of om lekker even jezelf af te zonderen.

Minimalistische bureaus zijn er in veel soorten en maten. Maar ze hebben in ieder geval de volgende kenmerken gemeen:

  • Slank onderstel: de bureaus hebben vaak een slank onderstel. Met rustige lijnen en slank pootjes een écht minimalistisch plaatje.
  • Dun werkblad: zo dun mogelijk hout. Ook bij witte minimalistische bureaus zijn deze in veel gevallen dun.
  • Rustgevend: de bureaus zorgen dankzij hun minimalistische design voor een rustgevend gevoel. Perfect om aan te werken dus!
  • Minder robuust: in tegenstelling tot industriële bureaus, zijn minimalistische bureaus zeker niet robuust.

We hebben om je een goed beeld te geven, hieronder een paar prachtige voorbeelden op een rij gezet.

#01 Prachtig wit bureau tegen witte wand

wit bureau minimalistisch

In de foto hierboven is een prachtig versie van witte bureaus te zien in minimalistisch jasje. Met een bijpassende stoel een rustige wand zorg je voor de perfecte werkplek!

#02 Witte bureaus met zwart slank onderstel

witte bureaus met zwart onderstel

Het bureau hierboven is een prachtig voorbeeld van een wit bureau met een donker onderstel. Door het witte blad van de minimalistische bureaus kun je gefocust te werk gaan. Juist door het zwarte onderstel wordt de rust een klein beetje doorbroken. Leuk voor bijvoorbeeld op een zwarte houten vloer.

#03 Ingericht wit bureau met computer

wit bureautje met computer

Dat zelfs een ‘vol bureau’ niet vol hoeft te lijken, bewijst het witte bureau hierboven. Dank zij de minimalistische eigenschappen blijft het een rustig plaatje, ondanks de grote computer die je er wellicht op wilt zetten.

Meer voorbeelden van witte minimalistische bureaus?

Heb jij zelfs zo’n prachtig pareltje in de werkkamer staan? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op. Misschien lichten we jouw werkkamertje straks wel uit op onze blog!