leuke kinderbureaus voor in de kinderkamer

Leuke kinderbureaus voor in de kinderkamer

Als een kind eenmaal naar school gaat, duurt het niet heel lang meer voor hij of zij huiswerk meekrijgt. Tijd om de kinderkamer lichtelijk om te toveren er een studiehoekje te creëeren. Dit kun je al snel doen door te kijke naar leuke kinderbureaus voor in de kinderkamer. Vaak wat lager dan de normale bureaus en nét wat vrolijker dan de werktafels zoals jij en ik hem kennen. Bekijk hieronder waar je op moet letten bij het kopen van leuke kinderbureaus voor in de kinderkamer!

Let hier op bij het kopen van leuke kinderbureaus

Er zijn een aantal punten die we graag met je willen delen, voor je gaat zoeken naar kinderbureaus. Bekijk de tips hieronder en koop straks het juiste bureautje voor in de kinderkamer.

  • Let goed op de hoogte van het kinderbureau: de hoogte is ontzettend belangrijk. Het kan zijn dat je kind straks langere tijd achter zijn of haar bureau gaat zitten. Zorg voor een goede ergonomische houding!
  • Ga voor een kleur die aansluit bij de kinderkamer: het is belangrijk om de kleur leuk aan te laten sluiten bij de rest van interieur. Op die manier maak je het plaatje compleet!
  • Kies een materiaal wat past bij de rest van de kindermeubels: alle meubels van eikenhout? Ga dan ook op zoek naar een leuk kinderbureau die hiervan gemaakt is. Alsof hij bij de familie hoort!
  • Scoor er gelijk een passende stoel bij: menig meubelzaak heeft vaak een compleet setje. Scoor er gelijk een goede stoel bij en laat je kind proefzitten voor de juiste hoogte.
  • Laat je kind meebeslissen: je kind is straks degene die er in de kinderkamer achter moet gaan zitten. En nog belangrijk: die er graag achter ‘wilt’ zitten voor het maken van zijn of haar huiswerk. Laat je kind daarom mee beslissen.

Met bovenstaande zaken gaat het je lukken!

Voorbeelden van leuke kinderbureaus voor in de kinderkamer

Bekijk hieronder een aantal gave voorbeelden van een kinderkamers waar een gaaf bureau neergezet is.

#01 Prachtig kinderbureau op wielen

kinderbureau op wielen

Is het geen plaatje? Het kinderbureau is op wielen, wat hem lekker mobiel maakt. In het voorbeeld zie je ook gelijk hoe leuk een aansluitend materiaal en passende kleur is voor het totale plaatje.

#02 Strak wit kinderbureautje in de kinderkamer

wit strak bureau voor kinderkamer

Ook deze is prachtig! Met een mooie bijpassende stoel is het een strak plaatje. Of je kind nu wel of geen Apple computer heeft.

#03 Natuurlijk houten kinderbureau

leuke houten kinderbureaus

Deze vinden wij helemaal geweldig. Een mooi kinderbureau van prachtig natuurlijk hout. Geen gekke kleuren, lekker naturel. Prachtig, vind je niet?