Geen raam is hetzelfde in elk huis. Bij elk huis verschillende afmetingen van vensterbanken en raamhoogtes, waardoor een gordijn op maat laten maken een must is. Veel woon- en meubelzaken bieden gelukkig de mogelijkheid om dit te kunnen doen. Zo is Leen Bakker een interessante partij om hier je gordijnen naar wens te laten maken. Wie momenteel op zoek is naar op maat gordijnen kan het beste nu zijn slag slaan. Er is nu korting bij Leen Bakker gordijnen op maat laten maken, door de Leen Bakker stickers plakken actie.

Bij Leen Bakker gordijnen op maat laten maken met korting

Het is misschien wel een van de duurste uitgaven op het gebied van inrichting van het huis: raamverduistering. De aanschafwaarde van de gordijnen zelf valt vaak nog wel mee, maar het feit dat ze negen van de tien keer op maat gemaakt moeten worden schroeft de prijs omhoog.

Momenteel is er echter een interessante actie bij Leen Bakker aan de gang: stickers plakken! De woonwinkel heeft speciale stickervellen in de folders gedaan, waarmee je in de winkel en in de webshop van Leen Bakker flinke korting kunt krijgen op meubels en gordijnen.

Hoe zit de gordijnen op maat laten maken actie in elkaar?

Niet alleen op meubels kun je de stickers plakken. Er is een speciale sticker die je op gordijnen kunt plakken! De korting? De gordijnen worden gratis op maat gemaakt. Hier hangen echter wel een paar voorwaarden aan. Bekijk ze hieronder.

Voorwaarden gordijnen korting bij Leen Bakker

  • De korting van de stickers is geldig tot en met 20 mei 2018
  • De stickers kunnen niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen gecombineerd worden
  • De actie voor het gratis op maat laten maken geldt niet voor: vitrages, inbetweens en vouwgordijnen
  • De stickers kunnen niet geplakt of gebruikt worden bij Online Only artikelen

Wanneer de gordijnen die je wilt hebben niet van toepassing zijn op bovenstaande voorwaarden, kun je direct korting scoren!