wanneer komt vtwonen op tv

Wanneer komt vtwonen op TV?

Wij van Meubelblog.nl zijn natuurlijk gek op programma’s met home make-overs, verbouwingen en interieurstylisten die hun mening laten gelden. Op televisie is natuurlijk vtwonen degene die hier drie leuke programma’s voor heeft: ‘Weer verliefd op je huis’, ‘Zelf aan de slag’ en ‘Verbouwen of Verhuizen’. Alle drie met een onderwerp centraal: wonen! In deze blog vind je handige informatie om te weten wanneer je de televisie aan moet slingeren. Want, wanneer komt vtwonen op TV? Let’s check it out!

Programma’s van vtwonen op tv

We hebben de drie verschillende programma’s van vtwonen op tv opgesplitst. Bekijk per programma wanneer de afleveringen op tv te zien zijn.

  • Weer verliefd op je huis: elke zondagavond om 19.30 uur
  • Zelf aan de slag: elke zondagmorgen om 9.00 uur
  • Verbouwen of Verhuizen: elke woensdagavond om 22.35 uur

Afleveringen vtwonen te zien op SBS 6 en Net 5

De afleveringen en seizoenen van de programma’s van vtwonen zijn te zien op de kanalen SBS6 en Net 5. Je kunt via deze tv zenders ook eenvoudige oude afleveringen terugkijken. In tegenstelling tot veel andere televisiezender hoef je hiervoor niet te betalen. Fijn, (pakt de popcorn)!

Bekijk vtwonen terug via de website

Benieuwd naar welke afleveringen er allemaal al geweest zijn? Iets gezien wat je graag nogmaals even goed wilt bekijken? Dan is het slim om een kijkje te nemen op de speciale tv pagina van vtwonen. Hier kun je afleveringen eenvoudig terugkijken.

Zelf op tv? Geen probleem! Op de pagina kun je je ook opgeven voor een van de drie vtwonen programma’s. Dus: wanneer komt vtwonen op TV? Op verschillende momenten, het is afhankelijk wel programma jij wilt zien.