laddertjes voor de woonkamer

Laddertjes voor de woonkamer steeds populairder

Vanaf vorig jaar zagen we ze meer en meer verschijnen in de woonkamer: laddertjes. Kleine ladders die je niet gebruikt om bij de bovenste plank te kunnen, maar om magazines of plaids overheen te hangen. De laddertjes zijn daarmee een mooie vervanging voor grote ruimte opslokkende kasten. Lees hieronder verder over deze laddertjes voor de woonkamer.

Laddertjes: niet om de ramen te lappen

Waar je vroeger een ladder gebruikte voor het schoonmaken van de ramen of om je favoriete boek van de bovenste plank te pakken, kun je hem nu prima gebruiken als kast. Althans, als hij natuurlijk wel hiervoor bedoeld is. Een stalen trap uit de bouw gaat niet werken: je kunt beter kiezen voor een mooie houten variant.

Bij veel webshops kun je de laddertjes krijgen in diverse soorten en maten. Zo heeft Xenos vaak een paar mooie laddertjes staan, waaronder bamboe varianten. Deze vinden wij persoonlijk het allermooiste.

Wat kun je op de laddertjes voor in de woonkamer hangen?

Het moge duidelijk zijn dat je geen boeken kunt plaatsen op de treden. Er zijn veel leuke manieren om het laddertje aan te kleden. Bekijk hieronder een aantal inspirerende voorbeelden.

  • Magazines: net als in de afbeelding hierboven is het leuk om magazines met een gave kaft over de traptreden te hangen.
  • Plaids of kleedjes: scoor een paar leuk gekleurde kleden of plaids en hang deze aan het laddertje.
  • Sieraden: kettingen kun je heel mooi aan de bovenkant van de laddertjes hangen. Hang hem daarentegen niet helemaal vol.

Wat vind jij van deze laddertjes?