vintage meubels kopen

Vintage meubels kopen? Hier moet je zijn!

Wij zijn gek op meubels met een vintage tintje. Het liefst meubels die daadwerkelijk jarenlang bij opa en oma in huis hebben gestaan. Meubels die er geleefd uit zien, maar niet ‘uitgeleefd’. Oude fauteuils, oude houten wandtafeltjes en diverse woonaccessoires als retro radio’s om het af te maken. Wij zijn op onderzoek uit gegaan en hebben een aantal vintage meubelshops gevonden waar jij vintage meubels kopen kunt. 

Vintage meubels kopen kun je hier

Er zijn woonwinkels met splinternieuwe meubels genoeg, maar zodra we inzoomen op vintage webshops wordt het al wat minder. We hebben hieronder een paar toppers gezet met prachtige vintage meubels. Echt én imitatie vintage!

#01 Vintage Revival: webshop met betaalbare vintage meubels

Bij de webshop Vintage Revival staat vintage en retro op de eerste plek. Met een ruim assortiment in stoelen, tafels en kastjes kun je hier prima op zoek gaan naar dat ene meubeltje wat al jarenlang op je verlanglijstje staat!

#02 Vintage Virus: design meubels met geleefde look

Wauw. Bij webshop Vintage Virus moet je echt eventjes langsgaan. Hier vind je meubels die je niet bij de standaard woonwinkel tegenkomt. Van oude schoolstoelen tot leuke bureaus, je vindt het bij deze webshop.

#03 Retro Studio: alles met vintage design

Retro Studio is gevuld met allerlei design woonartikelen en meubels in een vintage jasje. Vanwege het feit dat het hier gaat om échte vintage meubels moet je niet raar opkijken van een hoger prijskaartje.

#04 Spirit Retro Design: betaalbaar en ruim assortiment

Bij Spirit Retro Design vind je een ongelooflijk breed aanbod in meubels in een retro jasje. De website is overzichtelijk opgebouwd, waardoor je in een oogopslag ziet wat er nu beschikbaar is. Let hierbij wel op, want op=op!