vtwonen cadeaukaart

vtwonen cadeaukaart perfecte cadeau voor housewarming!

Bij een housewarming is het vaak lastig om een leuk cadeau te vinden. Met een bosje bloemen steel je de show niet en ook met een standaard cadeau krijg je geen groen licht. Waar je echter wel aan zou kunnen denken is een cadeaukaart waarmee de nieuwe huiseigenaren hun kamers ‘eigen’ kunnen maken. Wat dacht je van een vtwonen cadeaukaart voor een housewarming? Misschien wel hét perfecte cadeau!

De vtwonen cadeaukaart: laat de ontvangers beslissen!

Met een cadeaukaart van vtwonen biedt je iets leuks aan. De eigenaren van het nieuwe huisje kunnen zelf beslissen wat ze kopen en ze zullen het meubel of het woonartikel altijd herinneren als ‘van jou gekregen’. De vtwonen cadeaukaart is beschikbaar in verschillende waardes: het is maar net hoeveel jij kwijt kunt én wilt.

Mogelijk waardes van de cadeaukaart

De cadeaukaart is standaard beschikbaar met de volgende bedragen.

  • € 15,- cadeaukaart
  • € 25,- cadeaukaart
  • € 50,- cadeaukaart

Echter heb je ook de mogelijkheid om een totaal ander bedrag op de cadeaukaart te zetten. Bijvoorbeeld minder dan € 15,- of meer als € 50,-. Je kunt het letterlijk zo gek maken als je zelf wilt.

Cadeaukaart is te besteden in de webshop van vtwonen

In de webshop van vtwonen kunnen ontvangers van de kaart hun bedrag claimen bij een aankoop. Alles kan gekocht worden: van mooie witte minimalistische bureaus tot simpele bloemenvazen. Dit doen zij door de volgende stappen uit te voeren:

  1. Ga naar de webshop van vtwonen
  2. Kies een leuk meubelstuk of woonartikel uit
  3. Pak de cadeaukaart erbij en kras de laag bij pincode weg
  4. Vul de pincode in bij het afrekenen van de aankoop

Het bedrag van de cadeaukaart hoeft niet direct in een keer besteed te worden. Middels een handige ‘saldochecker’ kan het overige bedrag altijd gecontroleerd worden. Handig!

Waar zijn de cadeaukaarten te koop?

De cadeaukaarten zijn te koop bij verschillende winkels. Bekijk hieronder een overzicht waar de kaarten beschikbaar zijn.

 

Verkooppunt

Webshop van vtwonen zelf (tip!)
AKO
Bruna
Primera
Jumbo
Cigo

Ook interessant: woonbladen en interieur tijdschriften!

Wat naast een vtwonen cadeaukaart ook nog erg interessant is, zijn woonbladen of interieur tijdschriften. Op deze speciale pagina hebben we een overzicht gemaakt met alle interieur tijdschriften die je direct kunt bestellen.