the-joiner-meubelmakerij-leidschendam

Uitgelicht: The Joiner Meubelmakerij uit Leidschendam

Zo nu en dan komen er meubelmakers voorbij waar we wat meer aandacht aan willen besteden. Tussen de meubelmakers in Zuid Holland sprong er een tussenuit.

Onlangs bezochten we de website van The Joiner Meubelmakerij. En niet alleen de naam maakte ons nieuwsgierig: ook het verhaal achter de meubelmakerij zorgden ervoor dat wij deze meubelmakerij willen uitlichten.

Hoe is The Joiner Meubelmakerij ontstaan?

De meubelmakerij is in 1991 gestart door Klaas Breedijk. Nadat Klaas zijn opleiding tot meubelmaker op het HMC te Rotterdam had afgerond, was hij werkzaam bij meerdere bedrijven in de regio. Na enige tijd, in 1991, is hij zijn eigen meubelmakerij gestart.

Waar komt de naam The Joiner vandaan?

The Joiner is het Engelse woord voor “Schrijnwerker”. Voor ons een bekende term als redactie van Meubelbedrijven.nl. Schrijnwerker is een oude benaming voor een meubelmaker. En dan met name gericht op hout en meubels.

Wat voor meubels maakt deze meubelmakerij allemaal?

Deze meubelmakerij maakt meubels van A tot Z. Van meubilair voor op kantoor tot aan kerkmeubilair: bij The Joiner is niets te gek. Opvallend is dat deze meubelmakerij twee markten bediend: zowel de particuliere als de zakelijke markt. Bijzonder sterk!

Hoe gaat The Joiner Meubelmakerij te werk?

Net als bij andere meubelmakers vindt er bij The Joiner altijd van te voren een persoonlijk gesprek plaats. Hierbij kan degene die The Joiner inschakelt als meubelmakerij zijn of haar wensen doorgeven en dit overleggen. Naar aanleiding van de wensen en het gesprek maakt The Joiner een prijsopgave, die uiteraard weer besproken kan worden.

The Joiner maakt de meubels vervolgens helemaal zelf. Van begin tot eind. En dat vinden wij fijn bij meubelmakers: de meubelmaker die je inschakelt weet immers precies hoe jij het wilt hebben en kan tussendoor nog overleggen.

We raden je aan om een kijkje te nemen op de website van The Joiner Meubelmakerij uit Leidschendam. Het portfolio staat bomvol met prachtig gerealiseerde meubels.