op-maat-betonnen-banken-voor-bedrijven

Op maat betonnen banken voor bedrijven: luc4me

Op Meubelbedrijven.nl lichten we zo nu en dan interessante projecten en ontwikkelingen uit van ambachtelijke meubelmakers. Dit keer verdiepen we ons in de markt voor op maat betonnen banken voor bedrijven. Waar moet je als bedrijf zijn voor het realiseren van zo’n betonnen bank op maat? En wat is er mogelijk? Lees hieronder verder!

Op maat betonnen banken voor bedrijven

Als bedrijf wil je opvallen. Niet alleen online, maar ook op de bedrijfslocatie is het goed om tussen omliggende bedrijven dé opvallende spil te zijn. Ook wil je iets unieks uitstralen: iets wat écht bij jouw bedrijf past. Als je als bedrijf op zoek bent naar zo’n mogelijkheid, kun je overwegen om je eens te verdiepen in op maat betonnen banken.

Een bank die tegen een stootje kan, gepersonaliseerd kan worden met een logo of een unieke vorm kan zijn wat past bij jouw bedrijf. Zie je het al voor je: een betonnen bank in de vorm van jouw bedrijfslogo of voorzien van jouw beeldmerk?

Na wat onderzoek blijkt er een bedrijf te zien die hier de handvatten voor biedt: luc4me. Het bedrijf uit Woerdense Verlaat is een expert op het gebied van betonnen banken.

luc4me heeft alles in huis voor op maat betonnen banken

Als bedrijf wil je iets unieks. Iets wat naadloos aansluit op de visie van het bedrijf, de huisstijl van de communicatie of de uitstraling naar contacten en relaties. Een betonnen bank kan hiervoor zeker geschikt zijn, mits er sprake is van een op maat model. Bij luc4me ben je hier aan het juiste adres. De mogelijkheden die het betonnen banken bedrijf biedt vind je onderstaand overzicht.

OP MAAT BANKEN MOGELIJKHEDEN OMSCHRIJVING
Betonnen banken in diverse vormen Welke vorm je ook wenst: bij luc4me is alles mogelijk. Denk aan jouw bedrijfslogo of de beginletter van jouw bedrijfsnaam.
Betonnen banken met verankerd logo Jouw logo in een prachtige luc4me bank? Laat luc4me een bank maken jouw logo erin verankerd.
Betonnen banken in verschillende afmetingen Een bank die precies past naast de ingang van jouw bedrijfspand? Qua afmetingen kun je alle kanten op.
Betonnen banken met op maat toepassingen Verlichting in de banken met kleuren die passen bij jouw huisstijl? Ook dit is gewoon mogelijk!

Van schets tot realisatie: luc4me denkt met je mee

Als bedrijf hoef je hier niet alleen voor staan. Jij bent immers geen specialist op het gebied van beton. Over de mogelijkheden hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken. Dit neemt luc4me uit handen bij bedrijven. Daarnaast denk het bedrijf graag met je mee bij het realiseren van op maat betonnen banken.

Realiseer zelf of samen met luc4me een schets van wat jij voor ogen hebt. Nadat het idee duidelijk is kan luc4me aan de slag met een duidelijk plan voor de betonnen banken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijven en wil jij op maat betonnen banken voor jouw bedrijf, gemeente of vereniging? Neem dan vooral een kijkje op de website van luc4me!