grote mensen schommels

Grote mensen schommels door meubelmaker Goeters

Afgelopen week hebben we meerdere aanvragen gekregen voor meubelmakers die schommels maken. Schommels zijn vaak te vinden in speeltuinen en achtertuinen. Hoewel er bij schommels vaak gedacht wordt aan kinderen, zijn er ook ‘grote mensen schommels’. Meubelmaker Goeters maakt deze unieke grote mensen schommels met de hand. Tijd om deze schommels onder de loep te nemen!

Grote mensen schommels breder en groter

Waarom zouden schommels alleen voor kinderen leuk zijn? Ook grote mensen kunnen veel plezier beleven aan schommelen. Voor Goeters, een meubelmaker in Utrecht, de reden om handgemaakte grote mensen schommels te gaan maken!

De schommels van Goeters zijn net wat breder en groter dan reguliere schommels, waardoor ze geschikt zijn voor volwassenen. Door de ‘ruige en natuurlijke’ uitstraling is het een stoere toevoeging voor bijvoorbeeld in de tuin.

Schommels worden met de hand gemaakt

Net als andere meubelstukken bij Goeters worden ook de schommels met de hand gemaakt. De schommels zijn gemaakt van oude houten balken met puur touw. Plastic, rubber en ander onnatuurlijke materialen zijn niet verwerkt in deze schommels.

Perry, de touwsplitser van Goeters, splitst elk touw voor de schommels met de hand. Doordat de schommels van oude balken gemaakt worden, is elke schommel helemaal uniek. Een oude verfafdruk kan dus zomaar voorkomen.

Afgeleverd met ophanghakenset

De grote mensen schommels worden afgeleverd met een ophanghakenset. Wel moet je zelf even aan de slag met het vinden van een geschikte plaats in de tuin (of binnen!). Goeters voorziet niet in het ophangen en monteren van de schommels, maar denkt graag met je mee als het gaat om custom-made oplossingen.

Heb jij een enorm hoog plafond waarbij de touwen enorm lang moeten zijn? Neem contact met Goeters voor de mogelijkheden op het gebied van grote mensen schommels.