kwantum-napoli-stoel

Review: De Kwamtum Napoli Stoel

Soms kom je stoelen tegen die je het liefst gelijk in de woonkamer zou willen zetten. Dat geldt ook voor de Kwantum Napoli stoel. Deze prachtige stoelen zijn momenteel beschikbaar in twee kleuren: grijs en lichtgrijs. Met zwarte naar buitenlopende stoelpoten heeft deze Kwantum stoel een licht Scandinavische tint. Op deze pagina zetten we alle informatie over de Kwantum Napoli stoel op een rij.

Materiaal van de Kwantum Napoli stoel

De stoel is prachtig om te zien, maar waar is deze Napoli stoel eigenlijk van gemaakt? Bekijk specifieke product informatie in onderstaande tabel.

Napoli Stoel eigenschap

Gegevens

Materiaal Metaal
Kleur Grijs of lichtgrijs
Lengte van de stoel 54 centimeter
Hoogte van de stoel 87,5 centimeter
Breedte van de stoel 45 centimeter
Zithoogte 45 centimeter

De afmetingen van deze Napoli stoel van Kwantum zijn geschikt voor stoelen in de woonkamer, als voor stoelen rondom de eettafel. Daarom is het een handige stoel om in de kamer te hebben staan.


Napoli stoel van Kwantum te koop in de webshop

De Kwantum Napoli stoel is momenteel verkrijgbaar in twee varianten. Een grijze of een lichtgrijze uitvoering. Je kunt de stoelen in de webshop van Kwantum aanschaffen door op onderstaande afbeeldingen te klikken.


Garantie en levering van Napoli stoelen bij Kwantum

Kwantum is een webshop die een aantal voordelen biedt bij het bestellen van stoelen. Zo krijg je op heel veel stoelen 2 jaar garantie (ook bij deze Napoli stoel) en zijn de verzendkosten vaak gering. Wanneer je een bestelling plaatst in de webshop kun je ervoor kiezen om deze gratis af te halen in de winkel of door het product thuis te laten bezorgen voor € 5,-.

Let op: op deze stoel zit een levertijd van 5 dagen.

Voordelen van webshop Kwantum

We hebben hieronder alle voordelen van Kwantum op een rij gezet, waarvan jij ook kunt genieten bij het kopen van een Kwantum Napoli stoel.

  • Stoelen gratis af halen in de winkel
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • 2 jaar garantie op de stoel
  • 14 dagen bedenktijd op je nieuwe Napoli stoel

Tijd om deze prachtige stoel te scoren! Op=op!