witte parasol zon

Parasol Online Kopen

Wil je een nieuwe parasol kopen om lekker in de schaduw te kunnen zitten in de tuin? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Alles wat je moet weten over het kopen van een Parasol. 

strand parasol
Parasol op het strand

Parasol voor balkon: hier moet je op letten

Een parasol wordt vaak gekocht om in de tuin neer te zetten. Maar ook mensen zonder een tuin willen op hun balkon wel eens in de schaduw zitten. Hierboven vind je bijvoorbeeld zo’n parasol voor balkon. Er zijn daarbij heel veel verschillende soorten, kleuren en maten bedenkbaar. Toch zijn er aantal zaken waar je op moet letten als je een parasol voor op je balkon wilt kopen. We zetten ze hieronder op een rij.

  • De hoogte van de parasol: bij een balkon heb je vaak te maken met een balkon boven je. Daarom is het aan te raden een parasol te kiezen die qua afmetingen goed past. Het laatste wat je wilt is een te hoge parasol kopen, waardoor deze niet meer op je balkon past.
  • De breedte van het parasoldoek: ook is de breedte van het parasoldoek een belangrijke factor. Zorg voor een geschikte afmeting van het doek, zodat hij strakjes goed past op je balkon.
  • De parasolvoet: het is ook aan te raden om de parasolvoet goed te bekijken. Is deze te groot? Dan heb je straks de kans dat je je balkon voor de helft moet inleveren voor een parasol. Zonde! Het allerslimste is dan ook om te kijken naar mogelijkheden om de parasol aan het hekje van het balkon te kunnen bevestigen. Hierbij is er helemaal geen sprake van een parasolvoet.

Met bovenstaande zaken in je achterhoofd vind je gegarandeerd een passende parasol voor balkon.

Parasol Inspiratie

 

zitten onder een parasol
parasol op een balkon