leen bakker stickers plakken

Leen Bakker stickers plakken voor korting op meubels

Bij Leen Bakker is momenteel een interessante actie aan de gang: stickers plakken! Met speciale aanbieding stickers kun je diverse woonartikelen met korting kopen. Bij de nieuwe folder van Leen Bakker is een stickervel te vinden met stickers die korting geven van 15% tot 25%! Lees hieronder meer over Leen Bakker stickers plakken voor korting!

Plak zelf de Leen Bakker stickers op artikelen

Op het stickervel van Leen Bakker vind je diverse stickers voor speciale productgroepen. De hoogte van de korting die je met de stickers kunt pakken is afhankelijk van het soort product. Bekijk hieronder een overzicht van de korting die je krijgt per artikel waar je de stickers op kunt plakken.

 

Artikelgroep Korting
Banken 20%
Laminaat 20%
Boxsprings 25%
Eetkamerstoelen 3+1 gratis
Kledingkasten 15%
Sier- en woonkussens 2+1 gratis
Gordijnen Gratis op maat gemaakt
Tapijt en vinyl 20%
Tuinmeubels € 100,-
Bureaustoelen 25%

Voorwaarden Leen Bakker stickers plakken

Aan de actie van Leen Bakker hangen wel een paar voorwaarden. Hieronder hebben we ze op een rij gezet voor je.

  • Je kunt tot 20 mei 2018 de stickers plakken op de artikelen
  • Wanneer je meerdere stuks van exact hetzelfde artikel koopt, geldt de korting van de sticker die je erop hebt geplakt voor al deze artikelen.
  • De stickers van Leen Bakker kunnen niet met elkaar gecombineerd worden. Er is dus maximaal 1 sticker per artikel mogelijk.
  • De sticker korting kan niet in combinatie gebruikt worden met andere korting- of aanbieding acties.
  • Er kan maar één stickervel per persoon gebruikt worden.
  • De gordijnen sticker voor gratis op maat gemaakte gordijnen is niet geldig op vitrages, inbetweens en vouwgordijnen.
  • De Leen Bakker stickers plakken is niet mogelijk op de volgende artikelen: Stock kasten, Kaat Amsterdam kussens en Online only producten.

Op de speciale stickeractie pagina van Leen Bakker vind je meer informatie over deze actie en vind je ook een digitaal stickervel waar je op de stickers kunt drukken. Nadat je op de Leen Bakker stickers drukt van een specifiek product krijg je gelijk een aanbod te zien!

Video van de stickeractie van Leen Bakker

Waarschijnlijk heb je de commercial al voorbij zien komen op televisie. Hieronder de video van de actie van Leen Bakker.

Wij vinden het een super leuke actie van Leen Bakker! Niet voor niets namen we deze woonwinkel al op in onze top 10 leukste woonwinkels in onze ogen!