kist als salontafel

Kist als salontafel gebruiken: win-win!

Steeds vaker komen er alternatieven voor salontafels voorbij. Zijn het geen pallets, dan zijn wel hockers die direct dienen als voetenbankje over verlening van het bankstel. Als je op zoek bent naar echt iets unieks, kun je eens kijken naar een vierkante kist. Hierbij hoeft het geen afgesloten kist te zijn, maar dit is het wel mooiste! Met een kist als salontafel heb je namelijk een aantal interessante voordelen.

Kist met een verhaal kan dienen als salontafeltje

Het zelf maken van meubels is niet alleen leuk, het zorgt ook voor een unieke sfeer in jouw woonkamer. Het wordt helemaal tof als er ook nog een verhaal achter zit. En als we het over verhalen gaan hebben, kunnen kisten natuurlijk niet ontbreken. Kisten uit een ver verleden. Althans, als ze er zo uitzien is dat al genoeg.

Vaker en vaker wordt een kist als salontafel gebruikt. Niet heel gek, want het ziet er gaaf uit. Ook in de foto hierboven wordt duidelijk hoe leuk het kan zijn als deze als salontafel in de woonkamer zet. Daarbij geniet je bij de meeste kisten van een  aantal interessante voordelen.

Voordelen van een kist als salontafel

Naast het feit dat het er tof uit ziet in de woonkamer, kun je met een kist nog veel meer kanten op! Door de volgende toepassingen van de kisten kun je spreken van een pure win-win situatie!

  • Je kunt er van alles in opbergen
  • Jij bent de enige die hem heeft staan
  • Weest niet bang als de kist schade oploopt
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Vaak voor een prikkie te krijgen

En? Ben je om? Ga dan lekker rondneuzen, op zoek naar de (schat)kist! Tip: eerder schreven we een artikel over vintage meubels kopen. Bij veel van de shops die we daar benoemen kun je ook vaak ouderwetse en vintage kisten vinden!