gemiddelde tarief meubelmaker

Het gemiddelde tarief van een meubelmaker

Voor je de juiste keuze maakt voor een meubelmaker voor je meubels, is het slim om van te voren te bekijken wat het gemiddelde tarief is van een meubelmaker. In dit artikel hebben we onderzoek gedaan naar het gemiddelde tarief meubelmaker exclusief BTW.

Voor het gemiddelde tarief van een meubelmaker hebben we onder andere gekeken naar het uurtarief van verschillende meubelmakers.

Informatie over salaris en tarief van een meubelmaker

We hebben onze bevindingen in onderstaande tabel voor je op een rij gezet.

OMSCHRIJVING TARIEF
Gemiddelde tarief van een meubelmaker € 45,- ex. BTW per uur
Gemiddeld salaris van een meubelmaker € 1.900 bruto per maand
Gemiddeld salaris van junior meubelmaker € 1.500 bruto per maand
Gemiddeld salaris van ervaren meubelmaker € 2.300 bruto per maand

Meer informatie over de precieze inkomsten en tarieven is te vinden op de website MijnZZP.nl, waar er dieper in gegaan wordt op de verdiensten van meubelmakers.

Tips voor je een offerte van een meubelmaker accepteert

Als je straks meerdere offertes hebt opgevraagd en een meubelmaker voor ogen hebt, is het slim om van te voren nog een aantal zaken op orde te stellen. Zet niet zomaar een handtekening onder de offerte, doe nog eventjes kort onderzoek. Bekijk hieronder een aantal tips.

  • Vergelijk offertes op tarief van meubelmaker: wanneer je meerdere offertes hebt opgevraagd kun je het uurtarief van meubelmakers goed met elkaar vergelijken. Kijk ook goed naar het aantal jaren ervaring van de meubelmaker. Meer ervaring betekent vaak een hoger gemiddeld meubelmaker tarief.
  • Kijk goed naar het aantal uur werk: daarbij is het ook slim om goed te kijken hoeveel uur de meubelmaker schat ermee bezig te zijn.
  • Spreek een einddatum af: ten slotte raden we aan om een einddatum met de meubelmaker af te spreken voor het realiseren van jouw droommeubel.