Groene bijzettafeltjes voor naast de bank

Een tafeltje kan natuurlijk niet ontbreken als je op de bank zit. Voor je bakje koffie of een goed boek: als je maar je plek niet hoeft te verlaten. In deze blog zetten we wel hele unieke bijzettafels op een rij: groene bijzettafeltjes. We moesten er even voor op pad, maar hebben een mooie selectie gemaakt met mooie exemplaren. Bekijk ze snel hieronder!

Groene bijzettafeltjes top 5

We hebben vijf prachtige bijzettafels in het groen voor je op een rijtje gezet. We zijn daarvoor op zoek gegaan bij verschillende woonwinkels, waaronder fonQ en Leen Bakker. Check de allermooiste die wij tegen kwamen in de lijst hieronder.

#01 Bijzettafel Faaborg

bijzettafel faaborg groen

Laten we aftrappen met een prachtige bijzettafel bij Leen Bakker: bijzettafel Faaborg. Met een mooi groen blad en natuurlijk houten poten, een mooi tafeltje voor naast de bank. Het bijzettafeltje vind je bij Leen Bakker van € 44,95 voor € 25,-!

#02 Dutchbone Emerald bijzettafel

emeral bijzettafel groen bij fonq

Wauw. Marmer, daar zijn we sowieso al helemaal weg van: tafels met een blad van marmer. Deze prachtige groene bijzettafel heeft een marmeren blad met een donker ijzeren onderstel. Voor € 125,- vind je deze Dutchbone Emerald bijzettafel bij Fonq.

#03 SenS-Line Jennifer groene bijzettafeltjes

mintgroene bijzettafeltjes fonq

Een andere kleur groen dan de varianten op plek 1 en 2. Mintgroen kan echter prachtig staan bij een woonkamer waar je wat groen in wilt brengen. Deze prachtige bijzettafel is van SenS-Line. Dit type, Jennifer, heeft een handvat in het midden van het blad, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen. Een Scandinavisch tafeltje! Het tafeltje is momenteel in de aanbieding bij FonQ met 39% korting, waardoor je hem scoort voor slechts € 49,- in de webshop.

#04 Leitmotiv bijzettafels in het groen (set van 2)

leitmotiv bijzettafels groen

Genoeg ruimte voor twee leuke groene bijzettafeltjes? Dan vind jij deze tafels van Leitmotiv vast net zo geweldig als wij ze vinden. Je kunt ze eenvoudig onder elkaar schuiven bij wat minder ruimte of als je er maar eentje nodig hebt. Deze prachtige bijzettafeltjes ontdekten wij bij Living.nl. Momenteel worden ze aangeboden voor € 149,95 voor de set.

#05 Leitmotiv Graceful groene bijzettafel

leitmotiv graceful bijzettafeltje groen

Last but not least… Wat een pareltje! Deze bijzettafel van Leitmotiv type Graceful is in een mooie kleur groen verkrijgbaar. Doordat de poten onderaan niet in het groen zijn, lijkt het net of het tafeltje even in de verf gedoopt is. Een leuk effect! Normaal is het tafeltje 89,95, maar is nu verkrijgbaar met 32% korting waardoor je hem nu fikst voor € 60,99!