gamma bouwtekeningen voor meubels

GAMMA bouwtekeningen voor meubels

Een van de bekendste bouwmarkten van Nederland, GAMMA, heeft heel veel bouwtekeningen online staan om je eigen meubels te maken. Deze bouwtekeningen zijn gratis te downloaden en bestaan uit verschillende stappen om een meubel te realiseren. Steeds vaker maakt men meubels zelf. Dit is niet alleen onwijs leuk en leerzaam, maar vaak bespaart het je ook heel wat geld. Ook kun je het meubel helemaal zelf maken hoe jij het wilt hebben, waardoor je rekening kunt houden met jouw specifieke omgeving. Lees hieronder verder over de GAMMA bouwtekeningen voor meubels!

GAMMA bouwtekeningen voor meubels nu online

GAMMA geeft gratis ‘Klusadvies’. Op de website van GAMMA is een speciale pagina te vinden waarmee je een meubel kunt aanklikken om daarvan de bouwtekeningen te bekijken. De tekeningen bestaan uit verschillende losse stappen om in mum van tijd een eigen meubel in elkaar te klussen. Voor bijvoorbeeld de volgende meubels kun je stappenplannen vinden:

  • Steigerhouten bureaus
  • Tafels van steigerhout
  • Hoofdeindes van een bedden
  • Mooie side tables
  • Opbergbankjes

En dit is nog maar een greep uit het complete aanbod met stappenplannen. Op verschillende onderwerpen zijn de handige tekeningen om te gaan bouwen opgedeeld. Zo kun je de plannen bijvoorbeeld vinden voor alleen houten meubels! Boven de tekeningen staat aangegeven welke materialen er voorkomen in desbetreffende meubeltjes.

Shop gelijk je materiaal en gereedschap bij elkaar

Daarbij is het natuurlijk erg makkelijk om gelijk in huis te halen wat je nog niet hebt. De stappenplannen en bouwtekeningen geven gelijk aan welk materiaal er benodigd is en van welke gereedschappen je gebruik moet maken. Via GAMMA kun je alles wat er in de bouwtekeningen staat vaak direct aanschaffen. De tekeningen bevinden zich namelijk in dezelfde webshop waar jij alles kunt kopen voor doe het zelf projecten.