Eetkamerstoelen onder 100 Euro

Wil jij je eetkamertafel aankleden met een setje mooie eetkamerstoelen? Dan kan het speurwerk beginnen. Helaas kan het vinden van relatief goedkope eetkamerstoelen lastig zijn. Je wilt geen afbreuk doen op de kwaliteit en uiteraard moeten ze goed passen bij je eetkamertafel. Om je op weg te helpen zijn wij op onderzoek uitgegaan voor je. We komen hier met een mooie top 5 van eetkamerstoelen onder de 100 euro. Kijk je mee naar de toppers in onze ogen?

Zoektocht naar eetkamerstoelen onder de 100 euro

Laten we eerst ons onderzoekje kort verantwoorden. We zijn op zoek gegaan naar eetkamerstoelen van goede kwaliteit en een mooie stijl. Daarna zijn we pas naar de prijzen gaan kijken. Wij vinden kwaliteit en stijl een belangrijk element waar niet op ingeleverd dient te worden voor de prijs. Check hieronder de vijf eetkamerstoelen onder de 100 euro.

#01 MOOS Fleur kuipstoel eetkamerstoelen

moos kuipstoel fleur eetkamerstoelen

Wauw. Deze mooie witte kuipstoel met natuurlijk houten poten is een topper. Zie je het al voor je: vier of zes van deze stoelen om jouw grote eettafel? Zie hier het aanbod bij VT Wonen.

#02 Umbra Oh Stoel eetkamerstoel

umbrah oh eetkamerstoelen

Het woordje ‘oh’ in de naam begrijpen we wel. Wat is deze stoel een mooie eetkamerstoel voor een wel heel aantrekkelijke prijs onder de 100 euro. De stoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar onze favoriet is wel deze zwarte uitvoering. Deze eetkamerstoelen vind je ook bij VT Wonen voor slechts € 54!

#03 VidaXL eetkamerstoelen donkergrijs

eetkamerstoelen bij vidaxl

Dit wordt helemaal leuk! Bij VidaXL is er een grote sale aan de gang met eetkamerstoelen voor een hele aantrekkelijke prijs. Zo ook deze eetkamerstoelen, die nu zelfs in een set van twee voor onder de 100 euro worden aangeboden. Bekijk deze stoelen bij VidaXL voor € 84,99.

En? Welke van deze eetkamerstoelen onder de 100 euro vind jij het mooiste? Niet zo weg van eetkamerstoelen? Lees dan eens onze trendblog over een hoekbank voor bij de eettafel.