sale bij leen bakker

Sale bij Leen Bakker met 70% korting!

Goed nieuws voor de kortingsjagers onder ons. Vanaf deze week is er een grote sale bij Leen Bakker met korting tot wel 70%! Daarmee bespaar je in veel gevallen meer dan de helft op het aankoopbedrag. We hebben in deze blog wat interessante informatie op een rij gezet. Koop nu meubels en woonartikelen met hoge korting tijdens de sale. Lees meer over deze mooie sale!

Sale bij Leen Bakker nu gestart

Vanaf deze week kun je enorm veel besparen op je meubel en woonaccessoires aankopen. Bij Leen Bakker is er momenteel een grote sale gaande, met korting die op kan lopen tot 70%. Dit geldt niet alleen voor bepaalde artikelen: op de speciale sale pagina van Leen Bakker zijn diverse woonartikelen en meubels te spotten voor een zacht prijsje.

banner sale bij leen bakker
Sale bij Leen Bakker met korting tot 70%!

Tijdens deze sale is met name Leen Bakker woonaccessoires in de aanbieding. Meer dan 500 soorten woonaccessoires vind je in de sale. Daarnaast zijn er meer dan 250 Leen Bakker lampen in de sale! Hoogste tijd om dus even een kijkje te nemen in de webshop.

Ook korting op Leen Bakker rolgordijnen en gordijnstoffen

In de webshop van Leen bakker is ook een speciale pagina ingericht voor rolgordijnen en voor gordijnstoffen. Beide woonartikelen zijn nu ook te koop met korting oplopend tot 70%. Op de homepagina van de shop is een grote banner te zien, waarbij je makkelijk tussen de verschillende productgroepen kunt switchen.

Bij Leen Bakker geniet je trouwens sowieso van een supersnelle levertijd. Bestel je voor 22.00 uur, dan heb je morgen je artikelen al in huis. Tijd om de sale bij Leen Bakker zelf maar eens te bekijken!