Een goed wasmeubel is onmisbaar in jouw badkamer

Een wasmeubel is het eerste wat opvalt wanneer je de badkamer binnen komt lopen. Daarom is het belangrijk dat je een wasmeubel koopt dat bij jouw badkamer past, die functioneel is en mooi staat. Wij zullen je hier gaan helpen een geschikt wasmeubel voor jouw badkamer te vinden.

Wist je dat een wasmeubel doorgaans ook wel wastafelmeubel genoemd wordt?

Op internet zijn er talloze goede wasmeubels te vinden die je voor niet al te veel geld, direct in je badkamer kan plaatsen. Heb je nou al een mooie waskom/tafel in je muur verwerkt en ben je blij met degene die je hebt? In deze gevallen kan het een goed idee zijn om een wasmeubel te kopen zonder waskom, hier kan je dan ook nog mooi geld op besparen.

5 Leuke en praktische wasmeubels voor jouw badkamer

Hieronder hebben wij voor jou 5 wasmeubels geplaatst die wij gevonden hebben die wij erg leuk vinden en als relatief goedkope badkamermeubels geselecteerd hebben. Veel mensen gaan naar de Ikea om naar badkamermeubels te kijken maar ook Bol.com heeft een groot assortiment aan wasmeubels. Wij hebben er 5 gekozen die wij in verschillende badkamer types vinden passen. Heb je nou een kleine badkamer met weinig ruimte, kijk dan bijvoorbeeld eens naar nummer 3. Is jou badkamer groter en zoek je een luxe wasmeubel, kijk dan eens naar nummer 5.

 

#1 Zwevende eikenhouten wasmeubel

eikenhouten wasmeubels

Het design van dit wasmeubel is mooi afgewerkt, het hout is van goede kwaliteit en hij biedt genoeg opbergruimte voor je handdoeken en nog meer. Met dit houten badkamermeubel krijg je eigenlijk alles wat je wilt.

Totale afmetingen: 46 x 80 x 38,5 x cm (H x B x D x)

 

 

 

#2 Mat antraciete wasmeubel

antraciete wasmeubel

Ben je op zoek naar een kleinere wasmeubel voor je badkamer? Dan zouden wij deze mat antraciete wasmeubel aanraden. Dit wasmeubel is van erg goede kwaliteit en dit is dan ook wel terug te zien in de prijs. Maar als je er wat voor over hebt dan kan dit een erg mooie toevoeging aan je badkamer zijn. Zoek je dus naar een klein, zwart/donker wastafelmeubel dan is deze echt wat voor jou.

Totale afmetingen: 83,5 x 44 x 39,3 (H x B x D)

 

 

 

 

 

 

 

#3 Witte wasmeubel zonder waskomwasmeubel zonder spoelbak

Ben je nou opzoek naar alleen een wasmeubel en zoek je daarbij niet een nieuwe waskom, dan kan het zomaar zijn dat dit wasmeubel echt iets voor jou is. De mooie witte kastjes zorgen voor genoeg opbergruimte en de witte kleur geeft een moderne maar sfeervolle uitstraling. Denk er dus wel aan dat als u dit wasmeubel koopt, dat dit zonder de wasbak is die wel op de afbeelding staat.

Totale afmetingen: 60 x 60 x 30 (H x B x D)

 

 

 

 

#4 Bamboe en MDF wasmeubel

Bamboe/MDF wasmeubel

Heb je al een wasbak/kom en ben je op zoek naar een leuk kastje die je hieronder kan plaatsen, dan is dit wastafelmeubel zonder wasbak perfect voor jou. Het makkelijke is dat je dit kastje in elkaar kan zetten en direct onder jouw wasbak kan plaatsen.

Totale afmetingen: 70 x 60 x 30 (H x B x D)

 

 

 

 

 

 

 

 

#5 Luxe wellness badkamermeubel met waskom

luxe wellness wasmeubel

Voor de mensen die het het meest luxe product voor hun badkamer zoeken is dit luxe wellness badkamermeubel wellicht een goed idee. Het mooie van dit product is dat vrijwel alles wat je op de afbeelding ziet inbegrepen zit bij de wastafelmeubel, het is dus inclusief de keramieken wastafels en de LED spiegel. Met de gedachte dat alles inbegrepen zit is dit wastafelmeubel eigenlijk heel goedkoop.

Totale afmetingen: 55 x 120 (H x B)

Diepte staat niet vermeld maar wij verwachten dat het tussen de 35 en 40 cm ligt.