barkast

Drankenkast: Inspiratie voor jouw Drankenkastje

Laten we direct maar met de deur in huis vallen: We gaan het hier niet hebben over een wijnkast. Maar we gaan diep in op het meubel van de Drankenkast. Een kast waarin je veelal sterke drank kunt opslaan: jouw kastje voor sterke drank. In de praktijk heeft de drankenkast vele namen, zo wordt de drankenkast ook wel eens een barkast, huisbar of een drank kastje genoemd. ( Bovenstaande barkast is van Home24: de Barkast Zacateca)

In de praktijk zoeken de meeste mensen naar een ‘Vintage Drankenkast of een Moderne variant hiervan’. Bol.com heeft een uitzonderlijk breed en goed assortiment van dit soort kastjes.

Tips voor de juiste drankenkast kopen

Voor het kopen van de juiste drankenkast dien je goed te letten op een aantal factoren. Zo is een aansluiting bij het interieur waar jij de drankenkast neer wilt zetten ontzettend belangrijk. Bekijk enkele koop-tips voor de juiste drankenkast kopen.

  • Scan door het assortiment van Bol.com om een goed zicht te krijgen van alle mogelijke drankkasten.
  • Zeer populair zijn de wereldbol / globe varianten van drankkasten. Ook hier heeft Bol.com een groot assortiment van. Let wel op voordat je dit aanschaft, sommige zijn van lage kwaliteit. Wil je iemand of jezelf hier een plezier mee doen: Koop dan niet de allergoedkoopste variant. meer informatie over deze wereldbollen in ons artikel: Drank wereldbol meubels.
  • Er bestaan ook vintage kasten met een drank compartiment, zoek hier ook goed naar indien je een oudere / antieke drankenkast zoekt.
  • Er zijn ook tweedehands altijd wel wat drankenkastjes te vinden.
  • Bedenk welke kleur en welk materiaal drankenkast goed past bij het interieur van de kamer.
  • Kijk goed naar de hoeveelheid flessen drank die in de drankenkast gezet kunnen worden.
  • Er zijn drankenkasten voor specifieke dranken. Ga bijvoorbeeld  voor wijn op zoek naar een speciale wijnkast.

Populaire drankenkast stijlen kopen

Drankenkasten zijn te koop in diverse stijlen. Zo kun je ook voor jouw kamer een passend model vinden. Een globe bar staat bijvoorbeeld prachtig bij een industriële inrichting, maar minder mooi bij een minimalistische woonkamer. Check twee populaire drankenkast stijlen.


  • Drankenkast modern

Moderne drankenkasten zijn sinds dit jaar enorm in trek. Een drankenkast modern is herkenbaar door vaak lichtere kleuren. In deze kast worden de drankflessen veelal plat neergelegd, waardoor het een interessante keuze kan zijn om de drankenkast te kopen voor wijn.

  • Drankenkast industrieel

Bij een industrieel interieur is een drankenkast in een industrieel jasje super leuk. Er zijn verschillende modellen terug te vinden in het overzicht. Enkele kenmerken van een drankenkast industrieel zijn wielen onder de kast, een verweerd houtsoort en een gebruikte look.

  • Video: drankenkast wereldbol

Een populair model drankenkast is een drank wereldbol. Dit type drankenkast wordt ook wel een ‘Bar Globe‘ genoemd. Bekijk de video en check hoe zo’n drankenkast eruit ziet.

 

Bar globe kopen

Een bar globe kopen is helemaal een trend. Zoals je boven in dit filmpje kan zien is een bar globe een grote wereldbol die je open kunt doen. Deze wereldbol voor drank biedt plaats voor meerdere flessen. Net als bij een drankenkast kopen kun je dit type kopen in verschillende stijlen en kleuren en vooral ook in verschil van kwaliteit. Zie hier het aanbod op Bol.com.

Een drankenkast kopen, hoe doe ik dat?

Hieronder beschrijven we stap voor stap hoe jij op zoek kunt gaan naar de drankenkast waar je al zo lang naar zocht. Volg de stappen en geniet strakjes van een drankenkast die precies aansluit bij jouw smaak, wensen en interieur!


1. Neem een kijkje bij alle drankenkast modellen

Wanneer je eerst een goed beeld wilt krijgen van alle drankenkasten die er zijn, is het interessant om ongefilterd een kijkje te nemen. Bekijk wat voor modellen er zijn, welke shops deze drankenkast modellen aanbieden en wat de gemiddelde prijs is. Zo krijg je al een goed idee van het aanbod en de markt van drankenkasten.


2. Filter op materiaal, kleur en prijs

Het is tijd om je wensen door te geven. Denk hierbij aan een bepaald materiaal of een drankenkast kopen in een specifieke kleur. Ga goed na wat bij het interieur past en waar je de drankenkast strakjes plaatsen wilt. Ook kun je bij de prijzenfilter een maximale prijs aangeven, waarna je modellen te zien krijgt die onder deze prijs aangeboden worden.


3. Bekijk het nieuwe drankenkast overzicht

Als je klaar bent met filteren ontstaat er een overzicht met modellen die aansluiten op jouw wensen. Klik op het informatie icoontje om meer informatie over specifieke modellen te krijgen. Denk hierbij aan een productomschrijving, informatie over de verzending en levering en natuurlijk waar je deze drankenkast kopen kunt.


4. Bespaar: ontdek aanbiedingen en modellen met gratis verzending

Om zeker te weten dat je niet teveel betaald, raden we je aan om de aanbiedingen en gratis verzending mogelijkheden te gebruiken. Boven het overzicht kun je beide opties aanvinken, waarna je direct modellen ziet die goedkoper gekocht kunnen worden. Dit kun je ook toepassen, nadat je je wensen hebt gefilterd om eerst de drankenkasten in de aanbieding te bekijken.


5. Drankenkast kopen bij desbetreffende webshop

Als je dan uiteindelijk de juiste drankenkast voor ogen hebt, kun je deze kopen bij desbetreffende webshop. Wanneer jij op de drankenkast klikt ga je gelijk naar de webshop en beland je op de juiste pagina. Heel veel plezier alvast met het vullen van je drankenkast!