bouwtekeningen voor krukje maken

Bouwtekeningen voor krukje maken

Het maken van een krukje is leuk: je zorgt voor een leuk zitmeubel of decoratiemeubel in de woonkamer die je helemaal zelf hebt gemaakt. Je kunt zelf de hoogte bepalen, evenals het materiaal en de afwerking hiervan. Helemaal uniek dus! Hoewel het maken van een krukje niet heel lastig hoeft te zijn, is het wel slim om gebruik te maken van bouwtekeningen. In dit artikel hebben we wat handige websites voor bouwtekeningen voor zelf een krukje maken op een rij gezet.

Krukje bouwtekeningen bij Karwei

Een van de allermooiste krukjes maken? Dan kun je het best de bouwtekeningen van Karwei gebruiken. Karwei bestempeld het maken van een krukje als ‘gemiddeld’ qua moeilijkheidsgraad. De bouwtekening voor het krukje kun je gratis downloaden op de Karwei website. Het gaat hier om een krukje die op de zolder lijkt te hebben gestaan. Een mooie toevoeging dus voor de kamer!

Krukje maken met daarbij de juiste materialen

Wil je naast de bouwtekening vinden ook niet nog eens op zoeken hoeven gaan naar de juiste hoeveelheid materialen? Dan hebben wij een interessante tip voor je. Bij de website Xsteigerhout.nl hebben ze namelijk een compleet bouwpakket voor krukjes beschikbaar. Hiermee fiks je niet alleen een bouwtekening, maar ook direct al het materiaal. Wel moet je zelf het juiste gereedschap hebben: denk aan een boormachine kopen of een schuurmachine.

Kruk maken met 7 stappen bouwtekening

Op de website Klus-wooninspiratie.nl (sowieso een aanrader om daar eens een kijkje te nemen!) vind je een onwijs leuke bouwtekening voor het bouwen van je eigen krukje. Het leuke is dat deze slechts uit 7 stappen bestaat en je heel snel klaar bent met je eigen gemaakte kruk. Bekijk de bouwtekening op de site en ga direct aan de slag!

Juiste bouwtekening gevonden?

Laat ons het resultaat zien van jouw krukje! Heb jij zelf nog interessante tips voor een bouwtekening voor een krukje maken? Laat het dan hieronder weten in de comments, we zijn benieuwd!