mooi glas

Blomus Glazen

Blomus glazen zijn prachtige glazen, vaak gemaakt van kristal. Blomus is met name bekend om haar prachtige karaffen en glazen voor thee of koffie. Theeglazen zijn van Blomus vaak dubbelwandig: hiermee kun je nooit je handen branden. Op deze pagina hebben wij alle soorten Blomus glazen op een rij gezet. Het Blomus assortiment is afkomstig uit meerdere webshops, waardoor je geen glazen over het hoofd ziet. Door op een van de glazen te klikken ga je direct naar de woonwinkel die deze aanbiedt.

Meer over Blomus glazen

Als er een merk tussenuit springt op het gebied van glaswerk is het wel Blomus. Het merk heeft in Nederland een grote naamsbekendheid opgebouwd door onder andere de AH Blomus glazen actie. Hiermee konden klanten van supermarkt Albert Heijn voor een langere tijd sparen voor glazen van dit merk. Bij speciale producten of bij maximale bedragen kreeg men een Blomus-zegel, waarbij een volle spaarkaart ingeleverd kon worden voor een specifiek soort glaswerk: van theeglazen tot prachtige karaffen. Alles prachtig voor op de tafel.

Wat voor soort Blomus glazen zijn er allemaal?

Er zijn veel verschillende soorten glazen van het merk te onderscheiden. Laten we ze op een rij zetten:

  • blomus glazenTheeglazen
  • Koffieglazen
  • Karaffen
  • IJstheemakers
  • Olie en azijnset van glas

In het overzicht op deze pagina ontdek je van bovenstaande glassoorten diverse modellen. Neem vooral een kijkje en klik op het informatie icoon om meer te weten te komen over het soort glazen.

Top Winkels met Blomus glazen

Het merk Blomus wordt in diverse woonwinkels en webshops aangeboden. Dit betekent echter niet dat je Blomus glazen overal kunt kopen: het merk maakt een nauwkeurige selectie van shops die het merk mogen aanbieden. Hiermee houdt Blomus de kwaliteit en de service hoog in het vaandel. Je vindt daarom enkel glazen in de volgende, betere woonwinkels: