nieuwe webshop van riverdale

Yay: Nieuwe webshop van Riverdale is gelanceerd

Wij zijn gek op het merk Riverdale. Met een ruim aanbod in verschillende woonitems is er altijd wel iets moois te vinden. Daarbij is het merk altijd voorzien van de laatste trends in woonartikelen. Sinds deze week, gisteren op precies te zijn, is de nieuwe webshop van Riverdale gelanceerd. Het heeft een frisse look en nog mooiere, grotere foto’s. Perfect voor een flinke dosis inspiratie dus!

Vanwege het feit dat wij natuurlijk een account hebben bij Riverdale, werden we al vroegtijdig geïnformeerd over de nieuwe webshop van Riverdale. We konden niet wachten en besloten gelijk even een kijkje te nemen. Met grote afbeeldingen, een duidelijke navigatie en direct nieuwe woonitems, een aanrader om een kijkje te nemen.

Nieuw wachtwoord voor nieuwe webshop van Riverdale

Had jij net als ons een account bij de webshop? Dan is het van belang om deze te wijzigen. Bij het nieuwsbericht van Riverdale is namelijk te lezen dat het ‘oude wachtwoord niet is mee verhuisd’. Door naar de persoonlijke omgeving in de webshop van Riverdale te gaan, kun je door op wachtwoord vergeten te klikken, een nieuw wachtwoord instellen.

Vanaf dat moment wordt het shoppen nog makkelijker en leuker. Zo is er een handige aankoopgeschiedenis te zien die bijgehouden wordt en wordt je middels de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de laatste trends én nieuwe woonitems.

Riverdale: Good job!

Gerelateerde berichten