Waar zet je een smart speaker neer in de woonkamer?

Steeds vaker lezen we over smart speakers. Allemaal leuk en aardig (en waarschijnlijk ook handig), maar waar zet je deze speakers eigenlijk in de woonkamer? Waar staan ze leuk en hebben ze alsnog een ‘goede’ plek in de kamer? In deze blog zetten we wat handige plekken in de woonkamer op een rij waar je een smart speaker neer kunt zetten.

Een smart speaker is een slimme speaker waar je vragen aan kunt stellen. Ook kun je deze vaak koppelen aan andere producten die smart home eigenschappen hebben. Je hebt ze in het klein, bijvoorbeeld de Google Home Mini, maar ook in een groter formaat. Zo’n speaker dient natuurlijk op een plek te staan in de woonkamer, waar hij je kan verstaan en waarbij je hem eventueel kunt bedienen.

Maar wat zijn nu plekken waar je het best en mooist een smart speaker kunt plaatsen? We zetten wat mogelijkheden voor je op een rij!

#01 Op een bijzettafeltje

Een smart speaker kun je prima op een bijzettafeltje zetten. Het valt niet zo op en je hebt hem vervolgens altijd binnen bereik. Tip: ga wel voor een wat kleiner model.

#02 Op de sidetable bij een stapel boeken

smart speaker op sidetable

Het kan ook erg leuk zijn om een smart speaker met wat boeken op een sidetable te leggen. Zo creëer je een soort slim hoekje in de kamer.

#03 Op een bureau bij de laptop

smart speaker bij laptop

Heb jij een bureau in de woonkamer staan? Dan is dit natuurlijk een van de betere plekken om je smart speaker in de woonkamer te zetten!

Heb jij nog meer interessante ideeën voor het plaatsen van de smart speaker in de woonkamer? Laat het ons weten!