tweedehands wachtkamerbanken

Tweedehands wachtkamerbanken zijn leuk!

Wachtkamerbanken. Je ziet ze in ziekenhuizen, tandartsen, kappers en in Hotels. En nog veel meer plekken waar vaak een balie te vinden is of waar een wachtrij kan ontstaan. Hoewel deze banken vooral in wachtkamers geplaatst worden, zijn ze natuurlijk ook een uniek meubelstuk voor in huis! Wachtkamerbanken kun je namelijk perfect gebruiken om zitplaats te bieden bij de eettafel of voor leuke opvulling in de hal of gang! Tweedehands wachtkamerbanken? Wij tekenen ervoor!

Wachtkamerbanken zijn voorzien van losse zittingen

De wachtkamerbanken zijn vaak losse stoelen die aan elkaar bevestigd zijn middels een frame. Doordat er veelal sprake is van lossen zittingen, geeft het een leuk effect en kun je ze prima gebruiken als vervanging voor bijvoorbeeld de eetkamerbank.

Vaak zijn de zittingen van de wachtkamerbanken voorzien van losse zittingen. De zittingen zijn middels een frame aan elkaar bevestigd, wat de bank als een geheel laat vormt. Met name de banken met een vintage look zijn degene waar je voor moet gaan. Deze zorgen voor dat unieke plaatje!

Waar scoor je tweedehands wachtkamerbanken?

Het kan een aardige klus zijn om er een te vinden. Je kunt moeilijk bij de tandarts na afloop van je bezoek vragen of je die mooie wachtkamerbank kunt meenemen. Er zijn gelukkig een paar websites waar je ze wel eens tegenkomt. Bekijk hieronder een aantal tips.

  • Tweedehands website Marktplaats.nl
  • Veilingen websites als CataWiki
  • Failissementen aflopen
  • Vraag vrienden en kennissen om ogen open te houden

Heb je er eentje gescoord? Stuur ons een foto, wij zijn benieuwd naar je pareltje!