mozaïek-bank

Mozaïek bank van luc4me in een bijzonder jasje

Wanneer wij van Meubelblog.nl bij een meubelmaker op bezoek gaan, komen we de meest interessante en unieke meubels tegen. Zo ook toen we onlangs een bezoekje brachten bij luc4me in Woerdense Verlaat: we zagen een unieke betonnen mozaïekbank staan met duizenden steentjes.

Mozaïek bank kopen in een unieke uitvoering

Dat deze mozaïek bank opvalt, is een ding dat zeker is. Met duizenden mozaïek steentjes in het blauw, wit en parelmoergrijs zorgt het voor het een unieke uitstraling. De parelmoerglans is prachtig wanneer het zonnetje tevoorschijn komt!

Achter de mozaïekbank schuilt een prachtig verhaal

Deze betonnen bank is gemaakt door luc4me: een unieke meubelmaker uit Woerdense Verlaat met de focus op betonnen zitmeubels. Luc4me heeft voor deze bank met mozaïek haar handen ineen geslagen met Pantar Amsterdam. Een mooi initiatief: Pantar is het grootste werk-leerbedrijf voor de regio Amsterdam met werk en begeleiding aan ruim 3.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij kun je denken aan een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Specificaties van deze mozaïekbank

Uit hoeveel steentjes bestaat deze mozaïekbank? Hoeveel weegt de betonnen bank eigenlijk? Bekijk snel alle specificaties en facts & figures van deze bank met mozaïek in onderstaande lijst:

  • Aantal mozaïek steentjes: +80.000
  • Materiaal: beton
  • Armleuningen: 2
  • Gewicht: +1900 kilogram
  • Afmetingen: 3000x950x650
  • Makers: luc4me in samenwerking met Pantar Amsterdam

Deze betonnen bank mozaïek iets voor jou?

Wanneer jij deze bank wel in je eigen tuin, op het bedrijventerrein of op een openbare ruimte in de gemeente ziet staan, hebben we goed nieuws. Deze unieke bank (er is er werkelijk maar één van in de hele wereld!) is nog beschikbaar!

Neem hiervoor snel contact op met en bespreek de mogelijkheden. Tip: wist je dat luc4me ook het transport van a tot z regelt bij het kopen van de mozaïek bank?