meubels natuurlijke uitstraling

Meubels met natuurlijke uitstraling: wauw!

Wij kunnen geen genoeg krijgen van meubels die een natuurlijke look hebben. Denk aan prachtige boomstamtafels, mooie stoelen gemaakt van takken of complete boomstammen waar enkel een zitgedeelte uitgezaagd is. Uiteraard dient jouw tuin hiervoor wel geschikt te zijn qua look en feel. We hebben wat interessante voorbeelden verzameld van meubels met natuurlijke uitstraling die je doen watertanden. Wat zijn deze meubels prachtig!

Meubels gemaakt natuurlijke takken

stoelen gemaakt van takken

Waarom zou alles zo recht en mooi opgeschuurd moeten zijn? Kijk eens naar deze prachtige meubelset waarbij de takken van de rugleuning van de stoelen helemaal onbewerkt zijn. Dit zorgt echt voor mooie natuurlijke sfeer en ontzettend mooi plaatje. Goed geschikt voor tuinen met veel bomen en planten!

Bijzettafeltjes van natuurlijke houtjes

bijzettafeltjes van houtjes

Hoogstwaarschijnlijk ben je dit soort bijzettafeltjes wel eens ergens tegengekomen. We hebben ze afgelopen jaar steeds vaker gezien in tuinen. De bijzettafeltjes zijn omhult met allerlei kleine takjes en houtjes, wat zorgt voor een bijzonder plaatje. In veel gevallen zijn deze meubels met natuurlijke uitstraling gemaakt van een complete boomstam, die vervolgens omringt is door houtjes.

Meubels gemaakt van oude onderdelen

meubels van oude artikelen

Echter hoeft niet alleen de natuur te zorgen voor een natuurlijk plaatje. Hiervoor kan er ook gewoon gebruik gemaakt worden van oude artikelen, zoals grote tonnen in bovenstaande afbeelding. Het is wel zo dat het gemaakt dient te zijn van hout, om te zorgen voor een natuurlijk plaatje.

Meubels van wortelhout gemaakt

wortelhouten meubels

Een van de grote winnaars op het gebied van meubels met natuurlijke uitstraling is de meubel van wortelhout. Meubels van wortelhout zijn echt prachtig en vind je vaak bij de grotere meubelzaken. Wanneer de wortelhouten meubels een tijdje buitenstaan, kan er een soort witte gloed ontstaan op het hout. Dit maakt het natuurlijke effect nog mooier.

Welke van de natuurlijke meubels heeft jouw voorkeur?