transport-bedrijf-gouda-BS-delivery

B&S Delivery: transportbedrijf uit Gouda voor verhuizen van meubels

Als je gaat verhuizen is de kans groot dat je veel meubels gewoon mee wilt nemen naar je nieuwe huis. Er zijn verschillende mogelijkheden om meubels mee te verhuizen. Vaak wordt er gekozen voor een flexibel transportbedrijf, dat ervoor zorgt dat jouw meubels veilig vervoerd worden. B&S Delivery, een transportbedrijf uit Gouda verzorgt dit soort transport.

Transportbedrijf uit Gouda met internationaal vervoer

B&S Delivery vervoert verschillende zaken, internationaal. Met name het vervoeren van meubels is natuurlijk een interessante mogelijkheid waar wij op Meubelbedrijven.nl goed naar kijken. Het verhuizen van meubels dient veilig en transparant te gebeuren. Bij het veranderen van een huis is namelijk de kans groot dat je je huidige meubels voor een groot gedeelte wilt verplaatsen naar je nieuwe woning.

Of dit nu in Nederland is of elders in Europa: B&S Delivery biedt mogelijkheden om het vervoer uit handen te nemen. Met een team van geschoolde chauffeurs zorgt het transportbedrijf uit Gouda voor een veilig vervoer van onder andere meubels.

B&S Delivery: 100% vakmanschap

Als je gaat verhuizen wil je je geen zorgen hoeven maken of alles wel op tijd arriveert. En nog belangrijker: of het allemaal wel veilig vervoert wordt. Bij B&S Delivery staan onder andere deze zaken voorop. Met een ware ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit hoef je je geen zorgen te maken dat je meubels hun nieuwe plek veilig bereiken.

Van te voren zijn er duidelijke afspraken over de tijd en kosten, zodat jij strakjes niet voor verassingen komt te staan. B&S Delivery gaat met de opgebouwde expertise aan de slag met jouw wensen en komt met een duidelijke verwachting.

Je kunt ervoor kiezen om geïnformeerd te worden door het transportbedrijf uit Gouda tijdens het vervoer en als de meubels bij de nieuwe woning gearriveerd zijn.

Contact met B&S Delivery uit Gouda

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of bijvoorbeeld de kosten voor het verhuizen van jouw meubels? Laat B&S Delivery met je meedenken. Bekijk hieronder de contactgegevens van het transportbedrijf uit Gouda en laat hen meedenken wat er mogelijk is.

Contactgegevens

Straat: Johannes Poststraat 114
Postcode: 2806 KC
Plaats: Gouda
Telefoonnummer: +31 063 958 6359
Telefoonnummer: +31 062 127 1479
E-mailadres: kantoor@bs-delivery.nl

Website: bs-delivery.nl

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 07.30 – 16.00
Zaterdag 07.30 – 14.00