nieuwe reclame ikea opgeladen opstaan

Nieuwe reclame IKEA: Opgeladen opstaan

IKEA heeft onlangs een nieuwe reclame gelanceerd. De commercial is te zien op televisie en op het YouTube kanaal van het Zweedse concern. De nieuwe reclame gaat over ‘Opgeladen opstaan’, waarbij een jong gezien te zien is die naar bed gaat en de volgende ochtend opgeladen wakker wordt. Lees hieronder verder over de nieuwe reclame IKEA.

Terwijl het gezin slaapt worden meubels en woonaccessoires vervangen voor allerlei IKEA producten die het slapen comfortabeler maken. Zo wordt het bed vervangen voor een nieuwe boxspring en worden er in de babykamer gordijnen opgehangen. Boven de hoofden van de familieleden is een batterij te zien die percentueel oplaadt.

Met het vervangen van de meubels wordt het opladen versneld. Bij het vervangen van de meubels voor IKEA exemplaren worden direct de prijzen getoond.

IKEA presenteert met de reclame ‘Opgeladen opstaan’

IKEA vindt slapen belangrijk. Als aansluiting op de nieuwe reclame is er zelfs een speciale pagina op de website van IKEA te vinden met allerlei meubels die van jouw kamer een oplaadstation kunnen maken. Geniaal! Bekijk de nieuwe reclame van IKEA ‘Opgeladen opstaan’ hieronder en geniet eventjes mee!