meubelstoffeerder leiden

Meubelstoffeerder Leiden

Ben je op zoek naar een meubelstoffeerder Leiden? Op deze pagina vind je een overzicht met alle meubelstoffeerders in leiden. In Leiden zijn 7 bedrijven gevonden die voor jou klaar staan om je meubelstuk te stofferen. Bekijk hieronder het kaartje waar deze meubelstoffeerders zitten.

Kaart: meubelstoffeerder Leiden

In het kaartje hierboven zie waar alle meubelstoffeerders in Leiden gevestigd zijn. Door te klikken op het icoontje krijg je direct voor informatie over deze stoffeerders. Ook kun je direct je via Google Maps de navigatie aanzetten. Wil je ook nog weten waar de meubelstoffeerder leiden goed in zijn? Lees dan hieronder meer informatie over deze meubelstoffeerders.

Meer informatie over de meubelstoffeerders in Leiden

In de lijst hieronder vind je meer informatie over de meubelstoffeerders in Leiden. Bekijk partijen die meubels kunnen stofferen in Leiden:

  • Meubelstoffeerderij Haagweg
  • Meubelstoffeerderij Kleer
  • Lusingh Meubelstoffeerderij
  • De Stoffenier
  • Stoffeerderij Nieuwe Rijn
  • Ambachtelijke Meubelstoffeerderij Divan Diva
  • The Rockin’ Chair

Hoe gaat een meubelstoffeerder te werk?

Het stofferen van meubels is een apart vak, maar wel een heel mooi vak. Je haalt in principe de “huid” van het meubelstuk eraf en je geeft het weer een nieuwe huid. Tijdens dit proces zie je de geraamte van je meubelstuk wat ook al heel gaaf is. Hieronder hebben we een filmpje van een meubelstoffeerder op een klassieke manier zien hoe een meubel een nieuwe stof krijgt.

Je meubel stofferen geen optie meer?

Is je meubelstuk toch niet meer te redden en tijd voor een nieuw meubelstuk? Hier hebben we ook een overzicht met alle meubelmakers in Leiden, het meubelmaker Leiden overzicht. De meeste van deze meubelmakers maken maar al te graag een nieuwe exclusieve meubel voor je op maat.