le sud loungeset leenbakker

Le Sud Loungesets

Le Sud heeft meerdere series van Loungesets in het assortiment. Binnen deze sets kan je zelf loungesets samenstellen. De Le Sud loungesets zijn exclusief te verkrijgen bij Leenbakker en Blokker.nl

Le Sud lounget kopen: welk type kies jij?

In het overzicht hiernaast vind je diverse loungesets van het merk Le Sud. Een bekend merk wat zich al jaren bewijst op het gebied van kwaliteits loungesets. Er zijn diverse productlijnen van een Le Sud loungeset die we hieronder kort beschrijven.

De prijzen van Led Sud Loungesets liggen rond de 500 – 1200 Euro

Le Sud loungeset Verona

Le Sud lounget Verona is een tweedelige loungeset die bestaat ui een hoekbank die verstelbaar is en een tafel.

Le Sud loungeset Ancona

De Ancona loungeset van Le Sud bestaat uit zes delen. De Le Sud loungeset Ancona wordt geleverd met kussens en heeft een moderne look en feel.

Le Sud loungeset Viviers

De Viviers loungeset van Le Sud bestaat uit vier delen: een driezits loungebank, een tafel en twee loungefauteuils.

Le Sud loungeset & tuinmeubelen

le-sud-loungeset-logoTuinmeubelmerk Le Sud is een bekende speler op het gebied van loungesets en tuinmeubelen. Het merk maakt meubels voor buiten voor de ‘echte levensgenieters’ en heeft een ruim assortiment aan loungesets. Opmerkelijk is het feit dat elk type loungeset voorzien is van een stadsnaam. Zo is er een loungeset Vivier en Lyon.

Door een goede prijs kwaliteitsverhouding zijn de tuinmeubelen van Le Sud enorm populair. Le Sud heeft zelf geen webshop, maar is verkrijgbaar bij diverse woonwinkels.

Le Sud Collectie

https://youtu.be/Eazwbh0JPjQ